18/8/18

Romaguera sense pateo

Les previsions han sigut tot el dia de pluja, però.... com era d'esperar.... no ha caigut ni gota. esta vesprada després de fer la siestuki he anat a pegar una volta en la bici. Vaig per l'Assagador de Bellús fins el poble, continue cap a Benigànim per l'Assagador del Corral Vell però abans d'arribar em desvie cap a La Solana pel Camí Vell de València.
Comence a baixar la trialera però com tinc les rodes un poc buides em desvie per baixar per la senda neta en lloc de baixar per la que està plena de pedres. Quan arribe baix.....


OSTI!!!!! UN FOC!!!! Pare i cride a Emergències, em diuen que tenen un avís de la Solana i pregunta que si es el mateix, li dic que si i em dona les gràcies per cridar. Buffffffffffffff menys mal que no he baixat per la trialera de les pedres, m'haguera topat amb l'incendi amb els morros.
Continue i ja arribant a l'Embassament veig que arriba una avioneta. Ha pegat un parell de voltes per dalt de l'incendi i a descarregat.

Quan se'n anava ja venia una altra avioneta, esta no ha pegat voltes simplement ha girat un poc per descarregar on volia.

Després ja he començat a vorer les sirenes dels bombers. Son ja les 20'05 i em queda un bon tros abans d'arribar al poble, si pot ser abans de que siga de nit. Així que comença una contra-rellotge per anar a casa. Quan anava per la Casa Roja he vist que tornaven les avionetes altra vegada.
Ja arribant al Camí de la Garrofera quasi que no es veia fum. S'han fet en ell ràpidament. BRAVO!!!!
He arribat a casa a les 20'46, les llums del carrer ni estaven enceses..... estic fet un rallyman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada