28/8/18

Mini-Whistler

El dissabte vaig quedar amb Chemari per anar a Alcoi i..... "intentar" fer la MiniWhistler. Es tracta d'un tobogà amb una pendent brutal i un escaló provocat per unes arrels i del qual no veus res fins que no estas a mig metre d'ella. Diuen que tots els que miren abans de tirar-se.... ja no es tiren. Per tant el "truco de l'almendruco" està en no mirar.
Ahir vaig estar mirant vídeos tal i com em va dir Carlos i he anat conscienciat i mentalitzat per a tirar-me.... però no sabia si en l'ultim moment em cagaria damunt.

Arribe a la gasolinera on havíem quedat i ràpidament arriba Alfonso..... buaaaaaaaaaaaa quan de temps sense coincidir. Han passat quatre anys i ni ha envellit ni s'ha centrat.... continua igual de caxondo jajajajaja. Apart també venen Chemari, Esther que no farà tota la ruta, Jordi, David i un altre xic d'Ontinyent Jorge (crec).
Eixim cap al Barranc del Cint per senda, crec que no havia passat mai per ella, continuem cap al Preventori i després cap a l'Alt de les Pedreres on ens posem les protes per a la primera baixada.
3enruta.... posant amb les noves camisetes... doblement.

Estheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer...... ixes maneteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees jajajajaja

Chemari se'n va davant per a posar-se a un escaló i "afotar-nos"

Esther ha tingut un problema amb una pedra que li ha doblat el canvi.... per si no tenia prou en no acabar la ruta per tindre que anar a treballar. Remuntem un poc i de seguida tornem a baixar al Preventori. Continuem un poc per asfalt fins a l'encreuament i agarrem una senda que va paral·lela a la carretera fins arribar a la Font dels Patos on hem esmorzat. Res a comentar de l'esmorzar..... excepte les risses que ens hem pegat.
Esther se'n torna i els altres continuem cap al Mas de Barxell i el Mas del Racó de Sant Bonaventura per una senda molt xula.

Fins que arribem prop del famós tram de la Mini-Whistler. Chemari se'n va davant per a posar-se i fer el vídeo.... a partir d'eixe moment he començat a pensar: Rafa concentració i decisió, concentració i decisió!!!!
Em quede soles sense ningú davant perquè els dos Jordis van molt rapits i els altres van darrere... MERDA!!!! Rafa Concentració i decisió!!!!
Arribe.... frene un poc per entrar espaiet tal i com m'havien dit i sense temps per a pensar.... solte frens i cap abaix. YIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

wooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww. La veritat es que impressiona.

M'he quedat molt mes que content.... quina pujà d'adrenalina
Passem pel Pont de les Set Llunes. Continuem cap a la Font del Quinzet i pel costat del riu cap a un polígon fins arribar a Alcoi. Alfonso i Jorge se'n van, els altres ens fem un refresc a una terrassa i després tornem cap a on tenia el cotxe.

El perfil de la ruta.

3 comentaris:

  1. Jajaja, veig que l'has passat sense problemes!!! Gran Rafa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si.... la veritat es que he tingut mes dubtes els metres abans d'arribar que quan estava davant. ;)

      Elimina
  2. Tenéis el track? Podéis ponerlo?
    Gracias

    ResponElimina