18/8/19

Saragossa

Comencem les vacances. Fa dos anys vaig intentar anar als Pirineus en la moto, ho tenia tot xarrat amb un hotel, només faltava dir quins dies anàvem. Però per desgracia Maite i jo no vam coincidir i no vam poder anar. Enguany si que si.
Dimarts a les 6 del matí sona el despertador. Després de carregar trastos a la moto i omplir el dipòsit ens posem en marxa.
Agarrem l'autovia i a l'àrea de Sagunt parem a fer-nos un cafè i continuem. Quan arribem a la Pobla de Tornesa deixem l'autovia i ens dirigim cap a la Vall d'Alba. Quan arribem a l'Ermitori de San Pau parem a repostar i esmorzar, son les 9'30 però hem matinat. Tenia pensat esmorzar a Culla però com a Maite no li agrada massa allò de manetes de porc i conill he pensat en parar ací i que ella menjara a gust.

Després d'esmorzar continuem el viatge, la següent parada està prop.... Ares del Maestrat

Volia visitar la cova, ja vaig estar una vegada i estava tancada, hui també.... pareix que encara es prompte i continuem. Ens desviem cap a Forcall i Sorita del Maestrat, la següent parada per a visitar el Santuari de la Balma.

Es com si estiguera a Bocairent, on també tenim un Monestir Rupestre i coves.


Reprenem el viatge entrant a la província de Terol i de seguida.....

Arribem a Andorra.... província de Terol jejejejeje

Entrem a la província de Saragossa i arribem a la següent parada prevista, Belchite. Es un lloc en runes, com va quedar després de la guerra.

Reprenem la marxa i al poc arribem a Saragossa, mes prompte del previst, son les 13'00. El no haver visitat Ares del Maestrat ni Belchite per estar tancats ens ha fet arribar abans de dinar.

Així que anem a buscar l'hotel que el tinc davant de la Basílica, a l'altre costat del riu. Agarre l'habitació i vaig a entrar la moto al parking i deixar-la paradeta fins l'endemà. On aparque???? En el lloc de Pedrosa????

O en el de Nico??? jajajajaja

A l'hotel ens diuen que si volem dinar a de ser algo precuinat... pizza... així que anem a un bar del costat i ens fem un menú..... i una merescuda cervesa ben fresca.

Tornem a l'hotel i ens dona temps a pegar una becadeta, una dutxa i després fer una visita express a la ciutat




Una vegada es fa l'hora de sopar... i després d'haver estudiat la situació.... anem de "tapeo en tapeo y voy que me meo" Primera parada.

Un garito amb concerts de Rock i Blues.... hi haurà que estudiar una visita a la ciutat en mes profunditat jajajajaja

Ens resulta impresionant com carrers tan estrets estan plens de barets i pot haver tanta  gent un dimarts.... com serà un divendres o un dissabte??? També hi ha un "Mercat de la tapa".... en tots els pobles hi ha un mercat amb diferents tendes per a comprar qualsevol cosa.... ací també però de tapes. Segona parada.

La veritat es que hi han coses sorprenents..... arrós amb formatge de cabra, espàrrecs i tomaca.... arrós amb coses no es paella.

A la tercera.... la vençuda.

Després tornem a pegar una altra passejada per anar baixant el sopar i a dormir que demà toca matinar de nou.

El mapa de la ruta.

Ací la resta de fotos. https://www.facebook.com/rafel.vidalsoler/media_set?set=a.10157237569831138&type=3&uploaded=86

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada