27/8/19

La Vuelta. Cullera-Oronet

Hui una altra vegada a l'eixida de l'etapa de la Vuelta, esta vegada a Cullera. Esteban Chaves te el mateix somriure en directe que a la TV, però abans...

Hui si que he vist bé els horaris així que si que he tingut temps d'esmorzar.... i ben esmorzat.... les meues fonts d'informació son infal·libles. ;)
Un menú degustació.... de primer clòtxines...

De segon quisquilla...

Després el caldero.... de carn de cavall (a la foto no s'aprecia be el tamany) amb alls tendres...

BRUTAL!!!!!! Amb beguda, postre i cafè per 10€
Com anava soles només m'han tret dos plats.... però en altres taules en traïen 5..... i el caldero de  calamars te una molt bona pinta.... que hi haurà que anar a investigar en breu.
Una vegada esmorzat vaig al lloc d'eixida en el moment que arribaven els autobusos dels ciclistes. Una primera vistadeta i de seguida em trobe amb el Rubio.

Els components del Mitchelton, fora de les aglomeracions d'equips com el Movistar son molt mes amables i atents, abans amb Esteban Chaves i ara amb Mikel Nieve.

Després anem a vorer l'eixida.... amb un lloc privilegiat.

Després me'n he anat, volia fer el mateix recorregut que tenien els ciclistes però per eixir de Cullera hi havia un bon embossament, varis minuts parat i ha costat molt d'eixir. Quan he arribat a Almussafes per anar cap a Benifaió, ja no deixaven passar.... QUE CABRONS!!!! He estat mitja hora parat.... em podrien haver deixat passar.... i després ja m'he quedat darrere de la carrera i ja no tenia sentit anar a fer el mateix recorregut.
Podria haver intentat entrar per un altre lloc després de Llombai o mes avant Xest.... però ja en l'hora que era.... dic.... vaig al Port de l'Oronet no siga que després no puga pujar.
Així que he agarrat l'autovia fins Nàquera, Serra... on hi havia molta gent i finalment fins dalt de port.... amb molta gent per les vores. Arribe i directament a dinar l'entrepà que m'havia portat i un refresc que he comprat al poble.

Torne un poc arrere perquè ací es pla.... a una auto caravana tenien la tv per vorer l'etapa.

Primer passa la caravana publicitària. Està fent-se negre i es senten uns trons de por.... MAMA CACA!!!!

Primer venen dos escapats....

De seguida un altre, i al moment tot el pelotó

Darrere ve algun despenjat.... però si... van aixina d'apresa tot i lo empinat que es el port... QUE CABRONS!!!!!

Una vegada passen tots es podem posar en marxa.... cauen unes gotetes i a mesura que anem baixant es veu molt banyat i cau alguna gota amb mes intensitat.... però pareix que el fort ha sigut quan passaven els ciclistes.
Hi ha molta cua per baixar i uns xiquets que van en bici s'empotren contra el cotxe que porten davant.... serà millor que els avance a tots per a que no em facen cap pirula.
Una vegada passe Nàquera, ja no cau cap gota i després la carretera està seca.... però la negror està tota darrere, així que agarre l'autovia i directe a casa i així segur que no em banye.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada