5/1/18

Simat-Llocnou-Revolcat-Bocairent

Continuem disfrutant de les vacances per si de cas es complixen les prediccions meteorológiques del cap de setmana. Tenia previst fer hui una altra ruta amb esmorzar recomanat per El Sorri, però ahir buscant la direcció del bar vaig vorer que estava tancat per vacances. Pues una ruteta per ací prop i estar prompte a casa.
Després de prendre cafè i omplir el dipòsit comence, son les 8'20. Primer vaig a Xàtiva per la Serra Grossa, allí em desvie cap a Llocnou d'En Fenollet, Barxeta i comence la baixada del Port de Simat. La Valldigna.

Arribe a Simat de Valldigna i pare davant del Monestir. Passen unes motos.

Continue cap a Barx i baixe el port cap a Gandia desviant-me cap a Real de Gandia. Com veig que arribe massa prompte a esmorzar em desvie per anar a Castellonet de la Conquesta, un poble que abans de fer l'autovia ni sabia que existia. Es un poble xicotet però te una entrada bonica.

Desfaig el camí cap a l'autovia de nou i ja entre a Llocnou de Sant Jeroni per esmorzar les típiques coquetes.

Tres coques amb tot això mes el cafè per 6'50€ està bé.... ni barat ni car. Son les 10'30 quan reprenc la marxa cap a Castelló de Rugat, Beniarrés i Planes on em trobe per primera vegada la carretera banyada a les zones d'ombria.
Continue cap a Benillup, Penella, el Revolcat i arribe a Alcoi. Com estan en obres al pont hi ha que pegar un poc de volta per dins del poble per a tornar cap al Collao i eixir del poble pel Túnel del Salt direcció la Font dels Patos on hi ha alguna zona mes banyada fins arribar a Banyeres. Continue cap a Bocairent i agarre l'autovia fins arribar a casa. Si que he vist unes quantes motos. Al final 204 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada