3/1/18

I'm 93

Bé... en realitat jo mes que del 93 soc del 26, però no deixe de reconèixer que hui per hui.... indiscutiblement es el millor pilot de motos. Així que com estem de vacances.... he anat a vorer l'exposició de Márquez que hi ha al Museu Comarcal de Cervera i que es diu així, I'm 93.
Esta molt lluny per anar en moto.... si vas per l'autopista amb la moto es un aborriment i si vas fent ruta els quilòmetres es multipliquen, per tant amb cotxe millor i mes còmode. M'he alçat ben matí i a les 5'45 ja estava en marxa. Quan he arribat a l'Area de la Plana he parat a fer-me un cafè i he continuat. Per l'Ametlla moltíssim de vent que movia el cotxe. Quan arribe a Vila-Seca deixe l'autopista i vaig direcció Tàrrega i al poc arribe a Cervera.

Encara no son les 10'00 i la tenda està tancada, aprofite per esmorzar.

Una vegada he acabat he anat a la tenda per comprar alguna cosa.

Després he anat al Museu de Cervera per vorer l'Exposició dels dos germans

Primer està la zona dedicada a Alex Marquez amb els trofeus i la moto que va guanyar el Mundial de Moto3.

Després està la zona dedicada a Marc Marquez, comença amb les motos en les que es va iniciar, després està la moto amb que va aconseguir el Mundial de 125cc.

Després està la moto amb la que va aconseguir el Mundial de Moto2.

La zona de trofeus....


Les MotoGP en les que ha aconseguit tres Mundials.... falta la d'enguany.

Van intercalant-se zones amb els monos que han utilitzat.

Després he pegat una passejada pel poble. Les muralles.

La Universitat.


Ací la resta de fotos. https://www.facebook.com/rafel.vidaltipotane/media_set?set=a.10155780214221138.1073741919.560231137&type=3&uploaded=60
No  se quina hora era quan he eixit del poble, crec que eren cap a les 12'20. Habia passat al anar per un poble que es diu Belltall hi havia vist un cartell d'una calçotada però per ací son les 13'00 hores i encara es prompte per a dinar. Després he agarrat una autovia que al navegador del cotxe no m'apareix. He fet mes quilòmetres perquè en lloc d'anar cap a Reus he anat cap a Tarragona, el que no se es si he tardat mes o menys temps.
Una vegada a l'autopista, ja es tot "recte" fins a casa. També havia pensat parar a Deltebre i fer-me un arrós, però com vaig soles no se si el farien i ademés tinc que eixir de l'autopista i després tornar a entrar i no tinc ganes. Així que continue fins arribar a l'Area de Benicarló on he parat a dinar.
Un entrepà, un refresc i un tallat i au.... així no tardaré tant en arribar a casa. Per Benicàssim feia 26 ºC i per Castelló hi havia un incendi a un barranc. Arribe a casa cansat a les 17'20 i 840 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada