24/1/18

Investigant per Bixquert

Este matí quan m'he alçat, he anat a pegar una volta en la bici. Fa unes setmanes vaig estar per la zona de Bixquert, zona prou desconeguda per a mi perquè hi han moltes sendes. Així que he aprofitat per rodar un poc per allí. Vaig per La Gaveta i baixe el port desviant-me per la Paral·lela. Una vegada baix continue baixant pel Barranc dels 5 Germans.
Continue pel Barranc del Pla d'Agulló.... ve una forta pujada que en l'altra bici només vaig pujar una o ninguna vegada. En esta a la primera dalt.... yihaaaaaaaaaaaa. La veritat es que ara està prou mes neta i no hi ha tanta pedra i ademés també he passat l'escaló. He arribat dalt content jajajajajaja
Continue pel Camí del Port de  Bixquert, feia molt de temps que no passava per ací. Amb el Castell de Xàtiva al fons.

 Em torne a desviar per anar cap al Corral de Mateu, i a partir d'ací ha vingut la part nova. Senda curta i fàcil però també bonica.

He vist mes sendes per anar investigant mes dies. Arribe a la Urbanització de Bixquert, creue la carretera de la Serra Grossa i vaig a la Font de la Cova Negra. Pare a la font per pegar un mos. Continue per la Senda de la Cova Negra fins arribar a Bellús. Continue cap al Camí del Corral Vell i després pel Camí de la Garrofera fins el poble arribant amb 31 km i un poc mes de les 13'00. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada