31/12/17

Millena

Ahir vaig tancar l'any ciclista, hui he tancat el motorista jejejejeje
Hui canviem de bar per a l'eixida perquè Pajarita està de vacances, de fet, ha sigut un dels molts assistents. Ja que ha sigut una eixida molt nombrosa. Crec que érem 12.
Anem cap a Cocentaina i ens desviem a fer el Revolcat. Pel bar de Penella feia una molt bona oloreta a brases.... hi haurà que provar un dia. Continuem cap al Barranc de la Batalla i ens desviem cap a Benifallim, Penàguila, Benassau i Milleneta amb el Tio Pepe portant un bon ritme. Ja he dit que érem molts.

Victor estava d'estreno, molt bonica.

Davant de tots.

L'entrepà de la casa.... petxuga, formatge de cabra i ceba caramelitzada.... boníssim.

Hem eixit quasi a les 12'00 d'esmorzar. Eixien davant el Tio Pepe i Pedro, jo prou arrere i veig que un dels dos anava cap a Cocentaina i vaig darrere.... quan estàvem tots ha eixit el gat.... Teniem que haver anat cap a Almudaina i el que he vist jo ha sigut Pedro que tornava a casa i no ho sabíem.
Es tornem a reorganitzar en Cocentaina i anem a Muro i ens desviem cap a Beniarrés i Castelló de Rugat. Darrere de Victor i Parloti es va de luxe.
A Castelló de Rugat hi ha gent que se'n torna al poble, els altres continuem cap a Montixelvo, Benicolet, Llutxent, Quatretonda, Genovés, Xàtiva i per la Serra Grossa darrere del Tio Pepe i Javi també es va molt bé, arribem a Bellús, Guadassequies, Alfarrasí i casa. Cerveseta amb els que havien tornat abans i acomiadament.... fins l'any que ve. El mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada