28/12/17

Bruno al Montcabrer

Hui havia quedat amb Edu de Xàtiva per a pujar al Montcabrer. Quedem a les 8'00 allí, fa una mica d'aire.

Qui diu que jo porte rodes gordes???

Anem cap al Polígon, continuem pel Camí Vell de Banyeres i es desviem per a pujar pel Morro del Porc. Per ací no es nota gens d'aire. Una vegada dalt, continuem per la Senda dels cavalls fins arribar al Mas de Sta. Barbara, la font està seca. Continuem pel Mas de Mingolet fins arribar al Camping, allí tampoc hi ha aigua així que anem a la Font de Mariola.

Han posat una barana no se molt bé per a què... la veritat es que per a posar la càmera de fotos damunt i fer-se un autoretrat queda genial.

Continuem cap al Mas dels arbres i comencem la pujada cap al Montcabrer. No vaig còmode i inclús està fent-me mal l'esquena. Una vegada al descanset que fa la pujada, alce un poc el seient i pose la punta cap abaix perquè la duia un poc cap amunt. Ara ja vaig molt millor.
Ens desviem cap al Mas de la Foia Ampla, per ací ja comença a notar-se el vent. Arribem fins a l'encreuament, ací fa prou mes de vent i comença el pateo.

També hi ha boira al cim, te prou mala pinta. Decidim pujar per a pegar-li la volta al pic i en estar mes prop del cim si no hi ha boira ja decidim si pujar o no.

Comencem el pateo i arribem fins la caseta de les firmes. Per ací fa un vent brutal. Bruno s'ha quedat ací dalt. Decidim avortar la pujada. Molta boira i massa vent, el mes intel·ligent es tornar cap arrere. Així que baixem per on hem pujat fins al Mas de la Foia Ampla i cap al Camping a esmorzar pel Mas de Sant Tomàs. Per a Edu no hi han pedres al camí.

Una vegada arribem al Camping anem a esmorzar.... o almenys això pensàvem nosaltres. El Bar està tancat. MENUDA INNOCENTADA!!!!! Així que pel Camí de la Serra tornem cap al Teular del Sapo i baixem la Trialera de la Mola. Pareix que a Edu li ha agradat jajajajaja.
Arribem a l'Estació i anem a carregar les bicis als cotxes i anem al bar a esmorzar. Son les 12'30, així que ja podem esmorzar tranquil·lament.

Després d'esmorzar, Edu ha aprofitat el viatge per a carregar Herbero i una coca de xocolate que li havien dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada