16/12/17

Font Solana

Este matí volia eixir amb la bici però quan m'he alçat estava amb un poc de son i no he eixit. De totes maneres m'he canviat per a "obligar-me" a eixir després de dinar.
A les 15'00 hores comence a pedalejar. Aprofitaré per anar a investigar una senda que vaig vorer per la Font de la Solana.
Baixe per dins del Barranc de l'Alegre i del Barranc de la Ponta al mes pur estil il·licità. La veritat es que amb estes rodes vas mes "fluit" i no vas enganxant-te tant amb les pedres com en l'altra, tot i que encara tinc que acostumar-me i "canviar el xip".
Arribe a Bellús i continue cap a Benigànim pel Camí de la Vereda del Bestiar. Continue pel Camí Vell de València. Em desvie pel Camí de la Solana fins arribar a la Font. Hi han caçadors per ací.... deuen ser els que van deixar el muntó de mes de 50 cartutxos que vaig vorer una vegada.

Pegue un glop d'aigua i busque una clau per a pujar un poc el seient però no en tinc cap bona. El dia que vaig estar fent la Marxa de Benigànim vaig fer un tros de senda que després es dividia.... la part que pareixia mes bona era per on NO anava el track així que hui..... la veritat es que te bona pinta.

Un poc mes avant.....

I mes avant encara amb una revolta....

Arribe baix... la senda es curta però divertida...... vaig a tornar a pujar i la torne a baixar jajajajaja. Com ara ja la conec i no vaig a parar a fer fotos la puc baixar un poc mes rapit. Una vegada baix continue baixant pel Camí de la Solana. Puge per la Senda de la bici Rovellà fins eixir al Camí de la Vereda del Bestiar i cap a Bellús. Puge pel Camí de l'Algepser fins el Camí de la Garrofera i arribar al poble a les 18'00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada