21/12/17

Tr Alboi

Hui he eixit a pegar una volteta amb la bici, volia baixar una trialera fàcil per anar acostumant-me a ella. Encara em falta ajustar un poc el seient.... i els pedals que encara no els han portat.
Vaig cap a La Gaveta i baixe el port. Pel Camí la Palla cap a Novetlè i pel Camí la Bola cap a Xàtiva. Puge un poc cap al castell per a creuar les muralles.

Baixe a Xàtiva i continue pel Camí Sant Antoni. Baixe per la senda estreta que dona a la carretera i cap a El Genovés. Em desvie cap a Alboi i abans d'arribar em torne a desviar per a pujar pel Barranc del Llop. Fa molt de temps que no baixava esta trialera. Ara es el moment de provar be la bici jajajajaja
Tot i que la senda està prou desfeta he baixat molt a gust.... fins que he arribat al pontet i amb el manillar tan ample..... he parat.... no se si passe jajajajajaja. Creue la via i baixe fins la Xopada d'Alboi.
Un glop d'aigua de la font i continue per la senda que va vora el riu, està començant a fer-se tard. Continue pel Molí de Guarner cap a l'Estret de les Aigües on he arribat a les 18'00 en punt. Bon moment per posar les llums.
Continue pel Camí de l'Algepser fins arribar al Camí de la Garrofera i arribar al poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada