23/12/19

Higueruelas 2.0

Fa uns dies vaig estar a Higueruelas, la cosa prometia però va ser prou decepcionant. Jo em vaig quedar amb la sensació de que les dos baixades que vam fer les podríem haver fet dos vegades cada una..... i això es el que he fet hui.
Com anava soles tampoc tenia pressa, a les 8'45 em pose en marxa. Fa un poc de vent però menys fred que l'altra vegada. Al poc de començar a pujar ja em sobra el paravents.

Continue pujant tranquil·lament i fent fotos. Don Quijote contra els gegants.

Arribe al Puntal de Simón, ja queda poca pujada.

Allà abaix està el poble.

Continue pujant un poc mes i quan l'altre dia vam començar a baixar per pista..... he continuat pujant un poc mes fins arribar al sostre de la ruta.... ja havia vist al google una senda.

No te mala pinta.... però no sabia si era de pujada o baixada.

Primer fa un poc de pla i després una baixada canyera a tope i que empalma amb la trialera.

Per ahí he baixat.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pegue un mos, em pose les protes i comence a baixar la Trialera del Cartero

Hui no he baixat tan rapit com l'altre dia que portava davant una llebre jajajajaja però també ho he passat be.

Una vegada baix mire el GPS..... 1'40 hores i 10'30 km.... nostamal!!!!
Una vegada baix comence a pujar de nou, son 6'5 km i ja la conec. Tampoc he parat a fer fotos però crec que he pujat mes rapit. Una vegada arribe al sostre de la ruta.... torne a pegar un mos i em pose les protes, esta vegada des del principi.

Supose que serà La Pobleta, el poblet pel que vam passar l'altra vegada.

He tornat a baixar tota la trialera del Cartero.... siempre llama dos veces jajajajaja. Esta vegada si que si.... l'he baixat mes rapit, prou mes que la primera vegada jajajajaja quasi com l'altra vegada darrere de Jose jajajajaja
Anava soltant yihes i rient-me. UNA CANYA!!!!!!!!!!!!!!! Arribe baix i encara no porte 20 km i només 2'45 hores..... creia que tardaria mes però entre que no he parat a fer fotos i que he pujat i baixat mes rapit que la primera vegada he retallat prou de temps.
Ara toca pujar dos vegades per la carretera per a baixar dos vegades el DH. No estic cansat i puge a bon ritme.... la veritat es que fa por la velocitat que porten els camions pujant buits, així que intente tardar els menys possible.
Una vegada dalt, un altre mosset, protes i cap abaix. La recordava bé i he baixat a bon ritme..... els bots.... no son per a mi.

Ara toca pujar de nou. Al pujar la primera vegada des del final de la trialera m'he estalviat un km, però ara no. Ara son 4 km de pujada. Primer duia bon ritme però ja arribant dalt he tingut que llevar el plat gran i pujar en el xicotet perquè ja anava justet. De totes maneres igual que abans.... intentar pujar rapit per a no pillar molts camions que en passen un muntó cap amunt i cap avall.
Una vegada dalt descanse un poc..... m'acabe el que porte de menjar i de beguda i comence a baixar de nou. Mentre pujava anava pesant en tirar-li a una passarel·la que hi ha quasi al final de la baixada.... les de les fotos no, una altra. Però quan he arribat ja estava cansat i he pensat que no era tan bona idea tirar-li, així que he baixat pel mateix lloc que abans.

He arribat al cotxe i encara no eren les 13'00 hores..... fenomenal.... a hora de dinar en casa. La veritat es que ha quedat un rutó de puta mare.... si l'altra vegada l'haguérem fet d'eixa manera haguérem quedat tos molt mes contents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada