15/8/20

Vallada pel Tunel Sumidor

 Hui he anat a investigar una baixada que vaig vorer fa unes setmanes quan vaig anar a Vallada, el Tunel del Sumidor.

A les 7'30 em pose en marxa, vaig cap a Aielo pel Camí de Cairent. Continue pel Camí del Palleret passant per la Casa del Maset on m'ha eixit un gos. Sempre he anat per allí perquè està marcat amb les senyals d'un PR però també he vist unes senyes i pot ser que hi haja una altra senda per a no passar per ahí.... hi haurà que verihuar-ho.

Continue pujant pel camí fins arribar dalt del Port del Paller, de moment la ruta es molt.... "roda-dora"😅😅😅

Faig un tros de carretera i comença la baixada. Em pose les protes i faig un tros de senda que es igual que l'altra vegada fins arribar al desviament.

Primer la senda comença molt bé, però de seguida es complica.... pendent i zetes soles aptes per als "eslovenos"

Finalment arribe al Tunel de Sumidor.

Espectacular el so de l'aigua que corre per dins, hi ha una corda per a baixar.... però este tipus de coses no son molt prudents quan vas soles.

Després la senda que continua està xula i de colp es complica un poc i després jo diria que no es ciclable.


Finalment arribe al mateix riuet que baixant l'altra trialera.... segur que es la mateixa aigua que sentia per dins del Tunel de Sumidor.

Arribe a Vallada i vaig directe al bar, no m'he donat conter de l'hora. Està ple però tinc taula.

A les 10'47 em pose en marxa. Continue pel Camí del Corral del Pla, creue el Riu Canyoles i pel Camí Vell cap abaix i creuar novament el Riu Canyoles i agarrar el Camí Reial de Xàtiva i començar a pujar el Port de l'Olleria. Son les 11'30 i comença a fer calor, sort que estic arribant a casa on he arribat un poc passades les 12.

El perfil de la ruta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada