17/8/20

Silent Route (Pitarque)

primera ruta vacacional en moto, ahir i despús-ahir vaig eixir en la bici. Ha sigut una ruta que ja vaig fer però un poc diferent.


A les 5'50 en pose en marxa, 24º C de temperatura. Vaig tot el camí entre 21 i 23 fins que arribe a Sagunt..... de colp puja a 26º C. Pare a la gasolinera d'Almenara a fer-me el tallat on sempre, però està tancat, encara no son les 7. Pare un poc mes avant en una altra gasolinera. Per la Pobla de Tornesa, deixe l'autovia i la temperatura baixa a 19.

A Benassal faig el primer repostatge amb 224 km. Puge el Coll d'Ares i arribe al poble.

Entre Ares i Morella he patit la temperatura mes baixa 14ºC, 10 menys que a l'Olleria brrrrrrrrrrrrrr que fred!!!!!!!!!!!! Arribe a Sorita i vaig a esmorzar.... crec que m'he enganyat de bar i no he anat al que m'havia recomant El Sorri, però bé. 6€

Em torne a posar en marxa i passe pel Monestir de la Balma, que carretera mes xula.

 
Entre a la província de Terol per Aguaviva, Mas de las Matas, Seno, Molinos i ..... Crivillé😅😅😅😅😅

  

Torne arrere per a desfer els km que havia fet i comence la Silent Route.... la Ruta del Silenci.

Arribe a Ejulve i vaig a l'Oficina de Turisme però està tancada, així que vaig a comprar per a sopar. A l'eixir del poble em passa una moto i els dos adelantem a un altre.... una "Pana"??? em va dir un xic que estaria per allí... arribem al Monument identificatiu de la ruta. En efecte es Dioni, el xic que m'havia dit que també estaria per allí.

I damunt amb una cervesa fresca. Que manera de patir!!!!!!!!!!!!!!!

 

Continuem els dos junts la ruta, primer parem al Mirador dels Organs de Montoro...... mmmmmm no es el milllor lloc per a vore-ho.


Continuem cap a Pitarque, jo volia anar al naixement del riu però Dioni m'ha dit que hi ha que caminar uns 3 km... passe!!! Tornem arrere, la carretera te uns minitunels.

 

En eixe moment Dioni se'n ha anat, jo he aprofitat per refrescar-me un poc.... però que ben fresc!!!!!


Continue cap a Villarluengo. Arribe a Cañada de Benatanduz, passa un poc de les 14 hores. No tinc molta fam però vaig a dinar, el lloc no està malament.

El dinar bo, però.... 9'50€

He eixit a les 15 hores amb 28ºC..... nostamal!!!! Continue cap a Fortanete, abans arribe al final de la ruta.

Després just abans d'arribar a Fortanete em desvie per una altra carretera.... carretera que no estaba marcada com a tal, es un camí asfaltat però si que m'indica el següent poble, Valdelinares. Però abans puge un port, el Port de Fortanete i a les 15'30 marca 24º C..... BRUTAL!!!!!!!!!!!!

Un poc mes avant encara baixa un grau mes, 23 º. de luxe!!! Arribe a un encreuament.... a la dreta l'estació d'ski, recte el poble. No em queda molta gasolina, ja quasi estic en reserva i si puge i baixe.... no se no se. Així que vaig al poble.

Continue cap a Linares de Mora, Nogueruelas i Rubielos de Mora on faig el segon repostatge amb 268 km.... sense entrar en reserva...... podria haver pujat a l'estació d'ski???

Continue cap a Manzanera i en Los Cerezos em desvie cap a Abejuela, però he fet bola.... l'asfalt es molt roin i amb molts clots i al poc el camí es de terra.... em diu que son 12 km mes.... passe!!! Torne arrere a Los Cerezos i vaig per Torrijas però abans..... OSTIA QUE XULO!!!!!

Passe Arcos de Salinas i entre a la província de València. Vaig cap La Yesa, Higueruelas i Villar. Ací tenia que anar cap a Pedralba i Montroi però s'allarga molt la ruta. Pare a una gasolinera i em faig un refresc. Continue cap a Lliria i agarre l'autovia arribant a casa a les... i amb quilòmetres...

Des de les 5'50 ja ho tinc bé. Ací la compra per a sopar.


El mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada