25/8/20

Escenaris Exodus - Cabo de Gata

 Ahir vaig fer una de les típiques rutes que tinc planificades durant molt de temps. Anar al Cap de Gata.

Està molt lluny i toca matinar. A les 5 sona el despertador i a les 5'25 em pose en marxa. Esta vegada no he eixit amb el dipòsit ple, l'altre dia que vaig estar de ruta el vaig omplir a Aiora per tornar a casa.

Hui he eixit així en previsió de que quan pare a fer-me un tallet aprofite i l'omplic. La temperatura es de 24ºC baixa per Ibi però quan baixe el Port del Maigmó puja molt, fins que no pare no em lleve el forro. Passe Alacant i només entrar a la província de Múrcia pare. Tallat i repostatge amb 152 km i forro fora. Continue per l'autovia, passe Múrcia, Sierra Espuña, Lorca, Puerto Lumbreras i entre a la província d'Almeria. Em desvie cap a Albox i al poc arribe al primer objectiu de la ruta, Olula del Rio.

Continue i arribe al segon objectiu de la ruta Macael, el Morter mes Gran.

Es normal que hi haja tanta escultura, esta zona està plena de pedreres. Vas pujant i baixant ports amb els entradors a les pedreres. Pare a un Mirador, hi ha una bona negror dalt. Passe Líjar i Albánchez on estic a punt de parar a esmorzar però continue un poc mes. Passe per La Tia Lucia.

També passe per un altre poble amb nom curiós, Los Dioses.

Ara si al primer bar que em trobe pare, en la Rambla Aljibe. Amb un tallat..... 4'70€.

Em torne a posar en marxa i entra la reserva, ara vaig en busca del tercer objectiu de la ruta, el Monument Homenatge als Moters caiguts en El Pocico. Però.... me'n passe de llarg, arribe a un altre poble i no l'he vist, torne arrere i tampoc el veig.... tire de Google Maps i el trobe.

Segons he pogut llegir: El monumento al Motero Caído tiene 8 metros de altura y cuenta con una gran novedad tecnológica en su interior, que forma parte del componente de “gamificación” de la App BillyGoatGarage.. En concreto, el monumento incluye un Beacon, que detecta vía Bluetooth a todos los moteros y usuarios de la App que se acerquen premiándoles con 10.000 puntos extra. Así todos aquellos moteros y usuarios de la app puntuaron extra al pasar cerca del beacon que se encuentra en su interior.

Buscant el monument he fet varis quilòmetres..... i no se si arribaré a la gasolinera. Pel camí no en veig cap, a part de la que em marca al GPS. A la marxeta sense apretar arribe Tabernas amb 30 km de reserva i 277 km totals. M'arrime a Fort Bravo que no habia estat mai, fins que està la barrera per pagar. Torne arrere i passe per davant del MiniHollywood sense parar i a buscar el quart objectiu de la ruta, els escenaris de la pel·licula d'Exodus, però abans em trobe un altre poble amb nom curiós, els que no siguen valencians igual no els ho pareix jajajajajaja

Desfaig el camí que havia fet i vaig en busca del quart objectiu. Per davant....

Per darrere...

Estic una estona per ací veient els diferents escenaris però fa una calor "que te torras", així que em torne a posar en marxa. A per el quint objectiu de la ruta, el Cap de Gata.

Arribant ja he vist dos coses que m'han agradat..... lloc per a dinar i per a banyar-se. Però encara es prompte així que primer al Cap.

Una vegada al Cap, faig varies fotos i me'n vaig.... hi ha molta gent. Ara vaig a un dels llocs que he vist abans. Un lloc on puc aparcar la moto a l'ombra, banyar-me amb l'esglesia de Les Salines al fons....

I dutxar-me després per a llevar-me la sal. Per tota esta zona feia la mateixa temperatura que a Almeria però amb el vent que corria s'estava de luxe.

I tot sense que hi haguera molta gent i puguera canviar-me tranquil·lament. Em torne a canviar i continue. Pare a fer-me una foto a un Torreó i resulta ser un Cuartel de la Guardia Civil (supose que en desús). Continue i ja vaig a dinar al lloc que havia vist abans, com està una mica mes apartat, tampoc hi ha tanta gent. Em demane el Menú del dia i au.


Em torne a posar en marxa per al sext objectiu de la ruta..... una altra zona que no deu estar malament per banyar-se i dinar (per a una altra ruta) La Isleta del Moro.

Foto ràpida i en marxa de nou, passe Carboneras per arribar al sèptim objectiu de la ruta, la Playa del Algarrobico.... QUE BARBARITAT!!!!😡😡😡

I ací una de les curves mes boniques que he vist a multitut de fotos i que tenia ganes de fer..... PHILLIP ISLAND!!!!😅😅😅😅

Queda pendent la foto en marxa que es la reialment bonica, m'hauré de comprar un tripode per a la càmera..... perquè posar la maleta a terra i la càmera damunt no m'ha acabat de agradar😅😅😅 Continue pujant el port.

Quan mes puges mes bonica es la vista.

Continue cap a la Platja de Mojacar, molt xula la zona i en molt de garito. Continue ja per zona coneguda cap a Garrucha, Villaricos, Águilas i em desvie per a fer una carretera que no coneixia. No te gens de tràfic.... supose que es per l'asfalt. Torne a la carretera coneguda i passe el bar que li agrada a l'amic Luis i pare a fer un altre repostatge amb 277 km.... igual que el d'abans. En casa m'he donat conter.... mai havia fet fotos dels parcials i hui que de casualitat les faig coincidixen 277'2 km. Arribe al Port de Mazarrón i pare a fer l'ultima foto.

I si no fa falta..... ja no torne a parar fins arribar a casa. Continue cap a Cartagena i abans d'entrar a ella agarre l'autovia cap a Murcia pel Port de les Cadenes, Alacant i pel Port del Maigmó cap amunt. Per Aielo entra la reserva 272 km per arribar a casa a les.... i quilòmetres....

Ací el mapa que.... mes o menys.... he fet. Ací la resta de fotos. https://www.facebook.com/rafel.vidalsoler/media_set?set=a.10158429400396138&type=3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada