29/4/18

Tàrbena

Hui una bona ruta amb la moto, m'encanten estes carreteres i sempre la disfrute molt. Una vegada baixem el Port d'Albaida ens desviem cap a Millena.... parem a l'encreuament per a esperar al Tio Pepe que se'n havia passat de llarg. En eixe moment Morán comenta que ha sentit com un arrastró de les motos que havien passat feia un poc.
Continuem cap a Millena, Gorga, Balones, Fageca, Famorca i Castell de Castells. Per ací comença a notar-se un poc mes del vent que feia. Arribem a Tàrbena per esmorzar però Vicent s'ha enamorat d'una Ducati.

L'entrepà típic, sobrassada torrada amb mel.... per a xuplar-se els dits.

El del bar ens ha tret uns nísperos..... pareixien peres de grans que eren.

Reprenem la marxa cap al Coll de Rates on Vicent ha continuat enamorant-se de la Ducati.... prompte canviarà de moto jajajajajaja. Hui hi havien molts ciclistes per ací, mes que mai. Arribem a Parcent i Orba on parem a la gasolinera i continuem cap a Tormos, Sagra i abans d'arribar a Pego ens desviem cap a la Vall d'Ebo.
Hui la pujada d'este port ha estat espectacular i divertida perquè quasi que no hi havien ciclistes.... estaven tots al Coll de Rates jajajajaja Continuem cap a Alcalà de la Jovada i la Venda Margarida. On hem decidit tornar cap a casa tots menys el Tio Pepe i Vicent que han anat cap a Agres.
El mapa de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada