7/3/18

Tr Platillao3

Hui fa bon dia i apetia fer una eixida amb la bici. Tampoc vull fer-ho massa llarg però tinc ganes de divertir-me així que vaig cap a la Gaveta i el Port. Comence a pujar cap a la Creueta. Hi han màquines arreglant el camí.

Continue cap al Platillao. La baixada ja no te gens de pedra i pareix una autopista, fins que arribe al final d'on han estat les màquines. No se si continuaran fins el final del camí.

 Hi havia un tram que en l'altra bici em costava barbaritats pujar per la pedra que te i que sempre em feia perdre l'equilibri. Amb esta bici sense problemes cap amunt. Arribe a la Senda del Bancal de l'Ermità i em desvie.

Després d'una lleu baixada i una pujada em torne a desviar per baixar la Trialera del Platillao 3.

 A la foto no s'aprecia reialment la pendent que hi ha. yijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

esta trialera te prou pendent, molta pedra i tres pasos complicats que amb l'altra bici no feia. He arribat al primer..... i he vist la traçada molt clara yijaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pense: Buaaaaaaa si baixe este els altres dos també!!!! He començat a engorilar-me i en una revolta amb escaló i pedres ha passat el que tenia que passar.... He aterrat com els gats a quatre pates.
En vista d'aixó he pensat que era millor deixar els altres dos passos complicats per a un altre dia i he baixat un poc mes tranquil jajajaja
Una vegada baixe continuat per dins del Barranc de la Ponta. He arribat fins ací sense posar peu!!!!!

Quasi la meitat del barranc, estic començant a agarrar-li el "tranquillo" a esta bici i estic divertint-me. La veritat es que queda la part mes complicada. Puge un poc pel Barranc de l'Alegre i baixe per dins. Arribe a Caputxins i cap a casa mes feliç que una "perdiç"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada