25/3/18

Alcalà del Jucar

Hui teníem prevista una eixida en les motos i amb les dones. El lloc triat va ser Alcalà del Júcar. Ahir feia molt de vent, hui quan m'he alçat directe a la finestra per vorer si l'arbre que tinc davant de casa es movia.... yihaaaaaaaaaaaaaa no fa vent.
Anem a fer-se un café i eixim 6 motos. Primer un poc d'autovia cap a Almansa, només pujar el port baixa la temperatura. Al poc ens desviem cap Alpera i continua baixant la temperatura fins el 6º C. Arribem a Alcalà a les 10'45 i com ningú coneixia lloc per esmorzar tenim un poc de dubte fins que parem a un bar que es veu. No ha sigut mala elecció.

He vist a la barra un plat amb uns entrepans i li he preguntat... crec que ha dit pinxo. Llomello, formatge, pimentó i ou.

Els entrepans eren talla XXL.

Crec que el fill de Bruno ha sigut l'únic que se`l ha menjat tot. Quan hem eixit d'esmorzar ja era prou tard. Decidim avortar un tros de ruta i no anar cap a Casas del Rio i anem cap a Cofrents. Primer parem a la gasolinera del poble i reposem tots.
 Continuem cap a Zulema i Casas de Ves amb unes rectes brutals i avorrides. Passem a dos motos.... la de darrere era ell i la de davant era ella. Passem Balsa de Ves i tornem a entrar a la província de València. La carretera es transforma... passa de ser amb rectes avorrides a estar plena de revoltes. No la coneixia i ha sigut una canya.
Arribem a Cofrents i pregunte.... Ayora o Dos Aguas???? Dos Aguas responen unànimement. Així que pugem el Port de la Xirrixana... mes diversió. Ens desviem cap a Venta Gaeta, Dos Aguas, Llombai, Carlet, l'Alcudia i eixim a l'autovia. Directes cap a casa on hem arribat al poble a les 14'45 on ja començava a fer mal el cul. Els demés se'n van a casa i nosaltres anem a dinar.

Uns plats de tapes perquè tampoc tenim molta fam. En eixe moment es posa a ploure.

Una bona ruta amb el descobriment d'una carretera que no coneixia i que ha sigut molt divertida. En definitiva un bon dia que esperem que es repetisca mes voltes. El mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada