19/3/18

Pla de Corrals

Per aprofitar el dia de festa, res millor que pegar-se la matinada i eixir prompte amb la bici. A les 7'35 em pose en marxa. Vaig per Caputxins cap a Bellús. Passe per les Comportes i em desvie per l'Assagador del Corral Vell cap a Benigànim. Continue pel Camí de Torrella i faig la sendeta xula abans d'arribar a l'Ecoparc i Quatretonda. Comence la pujada pel Camí de les Voltes. Una vegada dalt apetix fer un descanset.

Continue per la pista del Barranc de l'Aigua cap a l'Alberg de la Bastida. Per ixa senda no se si he passat alguna vegada.... hi haurà que posar-li remei.

Faig un poc de baixada per eixir del Barranc i arribe a Pla de Corrals amb la seua falla.....

Està núvol.... fa vent... el que ve a ser un dia desagradable.... i ací s'està tan bé...

L'entrepà de la casa.... llom, bacon, formatge, ceba, ou.... i baix de tot això està el pa jajajajajaja

El preu per a ser un entrepà es un poc car, 7'50 €. Almenys queda el consol de que està bo. Com he vingut prompte a l'hora d'eixir encara es prompte. Continue pel Camí de la Parra. Després de creuar la carretera de Llocnou continue pel Camí de Barxeta fins arribar al Genovés on hi ha una xicoteta falla.... però prou millor que la del bar on he esmorzat jajajajaja

Continue cap a Alboi i per la xopada creue el Riu Albaida. Arribe al Molí de Guarner i per la Senda de la Cova Negra cap a Bellús. Per ací fa prou de vent. Continue cap al Camí de la Garrofera i arribar al poble a les 12'15 i 58 km mes a l'acumulat. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada