6/8/17

Peníscola

Ahir dia de mini-vacances. Com les xiquetes s'habien quedat a dormir a ca els auelos vam aprofitar Maite i jo per anar a passar el dia. On anem??? A Peníscola?? Vale!!
No vam matinar gens, anem a fer-se un cafè i eixim de la gasolinera a les 8'15. El pla previst era esmorzar a Benassal, com està lluny no hi ha altre remei que anar per l'autovia per estar a hora d'esmorzar allí. Parem a un Area de descans per estirar les cames un poc i continuem, de seguida deixem l'autovia i ens desviem cap a la Vall d'Alba, els Ibarsos, els Rosildos i abans d'arribar a Albocasser ens tornem a desviar cap al Coll d'Ares i ens tornem a desviar per entrar a Benassal després de pujar un port. Vaig a esmorzar on em va ensenyar El Sorri. 

Menys mal que esta vegada no ens han posat creïlles fregides jajajajaja

Fa una mica de calor al bar perquè tenen les brases darrere del mostrador.

Després de l'esmorzar anem a reposar gasolina i tornem a baixar el mateix port d'abans. Ara anem direcció Albocasser, les Coves de Vinromà i per una carretera molt xula port cap amunt i port cap abaix fins Alcalà de Xivert i per la Nacional cap a Sta. Magdalena de Pulpís després de pegar la volta perquè m'habia enganyat i finalment Peníscola on arribem cap a les 12'00.

Anem direcció al Castell i parem just baix d'ell en un carrer estret i ple de bars. I clar.... com estava fent calor...

Un lloc tant bo com car.

Anem a fer la visita del Castell. La veritat es que per allí dalt corria un bon airet i s'estava bé tot i la calor.

Cap a les 15'00 hores comencem a buscar un lloc per a dinar.... no tenim massa gana... una ensaladeta, un plat de peixets fregits....

i una fideuà..


La veritat es que no vam poder en ella, va sobrar per a una altra persona.

Una vegada dinats i abans de que ens agarre modorra decidim anar cap a casa, a les 20'00 tinc que estar a Bocairent per arreplegar a les xiques i ja son les 17'00.
Agarrem la Nacional que un poc abans d'arribar a l'Aeroport es convertix en autovia i sense parar fins arribar a l'Area de Servei de Sagunt.
Parem per a fer-se un refresc, reposar gasolina i novament autovia sense parar fins arribar a casa a les 19'20 amb 560 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada