22/8/17

Cazorla

Ahir va tocar fer un altre Super-rutó en moto, però esta vegada amb la gent de Bocairent. Toca matinar perquè hem quedat a les 6'15 per a fer-se el cafè. Vaig a posar gasolina i a les 5'50 em pose en marxa cap a Bocairent. Som 12 persones en 11 motos. Després del cafenet de rigor ens posem en marxa cap a Villena, Yecla i Jumilla. Abans d'arribar a Hellín ens adelanta a tots mes a una furgoneta que anava davant un cotxe en ratlla continua, curva cap a la dreta i un tractor de cara.... si haguera passat alguna cosa jo l'haguera rematat.
Ens desviem cap a Isso i després cap a Elche de la Sierra, abans d'arribar pare per a fer una necessitat fisiológica perquè fins Riopar no arribe. Arribant a Elche de la Sierra agarre al grup. Arribem a Riópar un poc gelats perquè hem pillat algo de boira. Encara es prompte, son les 9'00 però mentre repostem tots decidim aprofitar per esmorzar.


Manolo i la seua dona se'n tornen després d'esmorzar, nosaltres continuem cap a Siles ja a la província de Jaén. Abans d'arribar a Hornos ens desviem dos vegades.... la primera no massa bé i la segona ja per fer la part mes bonica de tota la ruta, anem vorejant l'Embassament del Tranco.

Parem per reagrupar-nos i llevar-se pells de damunt, comença a fer una calor "que te torras"

Creuem el Riu Guadalquivir però continuem vorejant l'Embassament. La carretera es estreta, sense ratlla divisoria, en algun tram en mal estat i amb prou de tràfic. Passa per varis poblets i varis campings. Arribem a un Mirador del Riu Guadalquivir que hem anat vorejant.

Des d'allà baix em pujat. Resulta que açó es el Mirador de las Palomas.... del Puerto de las Palomas..... però no el bó, el de Grazalema.... llàstima!!!

Baixem i passem per Burunchel i La Iruela que també te una visita encara que nosaltres no hem parat per arribar a Cazorla que està al costat. Estem pegant voltes per buscar lloc i poder aparcar totes les motos juntes.... res.... que no trobem lloc.... mes voltes buscant aparcament.... a fer la má!!!! al parking. Primera parada.

Ha arribat el moment clau.... son les 14'00 hores. Demanem una altra cervesa amb tapa o busquem lloc per dinar???? decidim pegar una passejada i buscar lloc per dinar.

Arribem a una placeta molt xula i entrem a un bar per a dinar. De primer Rin Ran.... Rin Ran???? que es això??? creïlles, ou, ceba, bacallà, pimentons rojos, olives.... Boníssim!!!

De segon solomillo.... molt tendre.

Beguda, gelats i cafès..... 12 €. Molt bona elecció, si torne ja se a quin bar anar.

Es hora de tornar a possar-se en marxa, fa calor i no apetix gens però estem lluny. Comencem a pujar el port cap a Quesada, cada vegada fa mes calor. Baixem cap a Huesa, el calor es insuportable. 40º C son mooooooolts graus. Abans d'arribar a Pozo Alcón parem a una gasolinera per a refrescar-nos un poc i ja que estem ací reomplim els dipòsits encara que no fa falta. Continuem cap a l'Embassament d'El Portillo a Castril província de Granada, Fàtima (però no la de Portugal jajajaja), Huéscar, Puebla de Don Fabrica i les seues rectes interminables per tornar a entrar a la província de Múrcia. La temperatura ha baixat prou i els 31ºC ja no son tan sufocants. Voregem Calatrava de la Cruz i Calasparra i un poc abans d'arribar a Jumilla tornem a parar. Crec que ja ens feia mal el cul a tots!!!!!

Tornem a omplir els dipòsits. Avise que en arribar a Yecla jo em devie per anar cap a casa directe. Els altres continuen cap a Villena i Bocairent i jo cap a Caudete, la Font de la Figuera que ja no es passa per dins i un poc d'autovia per arribar a casa a les 9'20 i 728 km.

Fenomenal dia el que hem passat hui, llàstima de la calor que ens hem trobat per Quesada i Huesa. La resta tot fantàstic!!!!! El planol de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada