12/8/17

Parcent

La setmana passada el bo de Borja va dir que hui volia fer una eixida en la moto i després dinar de acomiadament perquè se'n va a treballar a Camerún. I clar....
A les 8'00 del matí era l'eixida encara que ens havem retardat un poc esperant a estar tots.

Anem cap a Muro, Cocentaina i ens desviem cap a Millena, Gorga i ens tornem a desviar cap a Balones, Benimassot, Fageca, Famorca i Castell de Castells on parem per a regarupar-nos. Som 15 i avançar a cotxes i bicis fa que ens separem molt.
Anem cap a Parcent per una carretera que jo no havia passat mai, es molt ràpida i no te tantes curves com si puges per Castell de Castells cap a Tàrbena. Només arribar veiem passar per damunt de nosaltres el Pegasus.... ay ay ay.
El bar també es el teatre del poble amb un piano antic.

L'entrepà que mes em demane quan vaig per ahí... llom, tomaca i formatge.

Érem una bona taula i han tardat un poc en servir-nos.

Resulta que Borja es tan bon tio que ens ha convidat a tots a esmorzar. Moltes gràcies Borja!!!!! Reprenem la marxa cap a Orba, Sagra i abans d'arribar a Pego ens desviem cap a la Vall d'Ebo on un BMW negre s'ha obstinat en que anàrem tots junts. Continuem cap a Alcalà de la Jovada i abans d'arribar a Planes jo em desvie cap a Beniarrés, Castelló de Rugat i a casa. Els altres han continuat cap al poble.
He arribat a casa cap a les 12'30 i no ha arribat a 190 km. Dutxa i a dinar al poble en tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada