24/8/13

Segovia

Dimecres va ser el dia de tornada del Camino del Cid en moto. Es vam alçar matí i després de preparar totes les coses vam anar a esmorzar i a les 9'15 es posàvem en marxa. Teníem que tornar fins Olleria i volia anar a Bocairent per vorer la recreació històrica que era per la vesprada-nit.
Així que autovia i manta cap a casa, havia pensat en parar a descansar i repostar cada dos hores fins arribar. El cas es que anava veient indicadors de Segovia,.... i mes indicadors de Segovia.... "Maite vols que anem??"..... "Vale"
De pas deixàvem l'autovia una estona, vam arribar sobre les 11'00 que era mes o menys la paradeta de descans que havia previst. Aparquem just enfront de l'Acueducte.

Osti tu!!!!! "Eixe pareix Perico Delgado".... "Si que es"....

Com l'anterior vegada que vam estar ací no vam vorer l'Alcazar de Segovia, anem a visitar-lo fent una passejada passant per davant de la Catedral.


Comprem els tickets d'entrada amb una visita guiada per a que vaja explicant-nos el que estem veient.

Curiosa estança amb les imatges dels reis asturs i castellans que van participar a la reconquesta.

Varies estances decorades amb armament medieval.

A una de les terrasses de la fortificació.

Una vegada acabada la visita teníem també la pujada a la torre, menys mal que un guarda de seguretat ens va deixar que poguérem descarregar els cascos i les jaquetes a la seua garita. Les vistes fantàstiques.


Ja son quasi les 14'00 quan tornem a passar per la plaça on està la catedral.... dinem i ens anem???? La llàstima va ser que Maite no volia "cochinillo" i en lloc de demanar una part que era per a dos-tres vaig tindre que demanar ració d'un.


Després vam continuar la nostra passejada fins arribar de nou a l'Acueducte on està la moto i cap a casa, ací les fotos de la jornada.

Tornem per Navacerrada, Colmenar Viejo y Guadalix de la Sierra fins que eixim a la mateixa autovia per la que anàvem quan vam eixir de Burgos. M-50 i A-3. Parem per descansar un poc i repostar, aprofitem per berenar un poc i reprenem la marxa. Per Albacete son quasi les 20'00 hores i tornem a parar per descansar i fer-nos un refresc. A les 22'15 arribem a casa amb 1.822 km feta ens tres dies.
Aquesta es la ruta que vam fer eixint des de l'Olleria, fent la primera nit a Albarracín, la segona a Medinaceli, la tercera a Burgos i la mini-visita a Segovia fins arribar novament a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada