11/8/13

Creu Romaguera

Hui he eixit a fer una ruta que m'agrada molt, la zona de La Solana de Benigànim es molt bonica. Com ahir li vaig cridar a Sergio i em va dir que els diumenges ja no ix ningú he anat a la meua.
Primer he anat cap a Caputxins i per l'Assagador de Bellús cap a El Salido i per dins del barranc fins Bellús i per l'Embassament cap a Benigànim pel Camí de la Vereda de Ramats.

Després pel Camí Vell de València cap a la zona de La Solana, com ja he dit una zona molt bonica. L'anterior vegada que vaig estar per ací va ser en febrer, vaig vorer uns muntons grans de cartutxos d'escopeta que va tirar algun caçador fillde.... vaig enviar una foto per mail a l'Ajuntament de Benigànim i tot i que no em van donar cap resposta pareix que ha "donat" algun resultat ja que ara està net.
Continue pujant per La Font de la Solana i em creue en varis bikers que van baixant. Quan vaig cap a la trialera em veuen uns i diuen que per ahí no es, pareix que no tot el mon coneix la zona. Estic parant per a posar-me les protes i escolte un tir.... ara???? la temporada de caça no es entre la pilarica i reis???? Com no em pareix massa bona idea baixar per una trialera mentre hi han caçadors, decidisc pujar fins la Creu i baixar tota la trialera i de pas mentre puge igual se'n van a esmorzar.
Continue fins l'entrada de l'Ermita, es veu que no està el que la cuida perquè està tancat.

Continue pujant encara mes, i damunt es un tram de dur la bici al llom, passe just per dalt de l'Ermita.

Una vegada a la creu es bon moment per pegar un mos.

I com no de disfrutar de les fenomenals vistes, a un costat la Vall d'Albaida amb el Pantà de Bellús, i al fons els cims del Benicadell, el Montcabrer i el Morro del Porc.

Per l'altre costat La Costera, amb les Arcades d'Alboi al centre i el Castell de Xàtiva i al fons una xicoteta Ermita de Sta. Anna.

Comence a baixar, primer es un tram molt tècnic, massa per a mi i faig un tros a peu. Després em desvie per a no baixar per l'Aventador i vaig baixant pel Racó de Pla del Conills, primer es una senda molt bonica.

Després toca menjar moltes pedres nyam nyam fins arribar a la via del tren.... ROCK'N'ROOOOOOOOLLLLLLLLL.
Creue per l'Assut de Bellús.

Em torne a llevar la samarreta com l'altre dia per a que em pegue el sol. Vaig a investigar una senda que estava netejant una brigada i que porta fins un xicotet naixement d'aigua, llàstima que es massa xicotet per prendre el bany. Em torne a creuar amb mes bikers que es queden mirant-me al donar-se conter que vaig sense samarreta..... vaig a implantar una nova moda jajajajajaja. Continue cap a Bellús i per la Casa de les Vaques i El Salido cap a la Font de la Ponta. Està fent calor i necessite aigua.

Després de refrescar-me un poc continue per l'Assagador de Bellús cap al poble, son les 12'00 del migdia i fa una calor de por, he fet be d'eixir prompte. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada