6/8/13

Bocairent-l'Olleria

Este matí he deixat el cotxe al taller i he anat a treballar, en acabar.... tenia que tornar a casa amb la bici.
Primer he anat cap a Els Corrals i l'Ermita de Sant Antoni de Baix.

Després per l'Escaleta del Licorero cap al Barranc de Lluna.

Les xitxarres estaven dient-me: On vas animaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!! Quina CALOR!!!!
A meitat barranc, que ja passa prou aigua pel riu, he clavat el cap dins per refrescar-me un poc, i una vegada al final del barranc, a la fonteta he tornat a clavar el cap baix del filet d'aigua. De pas he decidit prendre un poc el sol, m'he llevat la samarreta i la veritat es que ho he notat molt, així anava molt mes fresc, sobretot pel Pou Clar, que feia ombra i anava amb velocitat per la baixada.... XE QUE BO!!!!!!!!!!!!!

Comence a pujar cap al Cementeri i la Senda dels Enginyers, estava fent calor i no m'he trobat a ningú, quan ja he eixit de la senda volia anar cap al Pla dels Carros però ja començaba a fer-se tard, així que he baixat a la Font del Patge per reposar aigua i de pas berenar un poc, quan estava allí he vist la primera ànima.

Una vegada recuperades les forces i amb el bidó ple d'aigua he continuat. Vaig cap a Atzeneta però no entre i vaig per l'Almassera del Teular per a retallar un poc i baixar a l'estació del Ferrocarril d'Albaida. Continue cap al Circuit d'Albaida per a creuar el Riu Albaida i arribar al Camí Reial de Gandia fins Montaverner.
Comence a pujar cap al Camí de les Hortes i pel Rodat fins el poble i directe a casa.

Estic quasi mort, mes que pels 40 km per la calor, una bona dutxa i una cervesa ben freda fan miracles. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada