12/8/13

Camino del Cid. Defensa del Sur.

Hui hem anat Maite i jo a fer una excursió, el Camino del Cid en moto. L'etapa que hem fet ha sigut la Defensa del Sur, però hem fet només la província d'Alacant perquè ens hem trobat amb dos problemes. Un que hi ha moltes Oficines de Turisme que el dilluns no obrin, i el segon problema es que les que obrin només ho fan pel matí. Per tant no hem anat fins Xàtiva que era l'objectiu.
Primer hem anat directes fins Orihola, ja que nosaltres anem de sud a nord, encara que si ho haguérem fet al revés tal volta ens hauria donat mes temps.

Després hem anat a Redovan, ací ja ens hem donat conter que no ens donaria temps així que ens hem botat Elx per vorer si així podíem arribar a temps abans de que tancaren l'Oficina de Monforte del Cid, però m'he enganyat a l'eixida de l'autovia i això encara ens ha fet perdre mes temps, quan hem arribat ja estava tancada així que hem anat a dinar.
Hem tingut molta sort,hem trobat un bar amb un preu anti-crisi. Ensalada, primer plat, segon plat, postres, beguda i cafè 5€. El bar es la Comparsa Cristianos, enfront de la biblioteca.

Continuem el nostre camí i arribam a Petrer, com a Monforte ens segellaven el salconduit la policia local i a Villena també... anem a buscar la policia. Allí no sabien res però molt amablement ens han posat un segell de la policia per si de cas aprofitara. Anem fins el Castell per fer-nos una foto i que quede constància.

Continuem cap a Sax i també ens segellen el salconduit, esta vegada a la posta de la Creu Rotja. Ací m'he despistat i en lloc d'anar cap al castell del poble he tornat a eixir a l'autovia i hem aprofitat per anar fins Villena.
Allí també hem tingut que anar al reté de la policia local, però com en hi han dos.... els segells els tenien al segon que està a l'Ajuntament.
Després hem pujat fins el Castell per fer-nos una foto.

Ja eren quasi les 19'00 i com les següents oficines tampoc estarien obertes hem decidit anar a casa i pegar-nos una dutxa que està fent molta calor.
Aquesta es la ruta que hem fet.

View Larger Map

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada