6/4/11

Una rulaeta

Hui he eixit a pegar una volta amb la bici, tinc que recuperar la forma física. Volia fer la volta del Port + 2 Creuetes, però com he eixit tard no m'ha donat temps.

Mentre anava per La Gaveta he pensat.... vaig a baixar per la tuberia del Port, totes les voltes que passe per davant em quede amb ganes de baixar-la i hui anava a finiquitar-ho.
Primera sorpresa del dia, he pujat per la Costera Impossible.... i l'he pujada!!!!! es la primera volta que intente pujar-la des de que tinc esta bici, deuen ser el 3 kg menys que pesa esta. Arribe a l'inici de la baixada... i pose la càmera a gravar.

Al principi es molt senzill, però una volta arribes a la tuberia la pendent es impressionant, cul arrere i cap abaix, i no només es això, cada volta es mes estreta. Si se'n va un poc la roda cap a un costat el ostion es menino. Vaig baixant-la bé.... wuoooooooooooo.... arribe al final.... ha ha ha ha ha ha.


Xicotet vídeo.

Comence a baixar el Port pel Carril bici i encara em tremolen les cames de la emoció. Arribe baix al Pla de Canals i pegue la volta a les palmeres i cap a dalt. Estic pujant amb el plat mitjà a un bon ritme fins a l'autovia on pose el plat xicotet per a fer els rampons, quan passe el primer em gire i veig que ve un altre ciclista, m'agarra a l'altura del túnel. Es un xic de Canals en el que vaig estar esmorzant a Vallada amb la seua penya.
Fem el camí de pujada junts fins a la Creueta, be... es un dir això de junts, una cama seua son com tres meues i a la segona curva em despenge per a pujar al meu ritme. Arribe dalt i ell ja feia uns minuts que havia arribat, fem una xarradeta i cap a baix, cadascú per un costat. Jo baixe per l'Alegre i per Caputxins cap a casa que està fent-se de nit.

El perfil de la ruta.

6 comentaris:

  1. on esta eixa sendeta??? te bona pinta.

    ResponElimina
  2. Està baixant el port a l'esquerra. Mira el video jajajaja

    ResponElimina
  3. jejeje,el he vist pero se acaba un poc mes amunt de la autvia,que se agarra desde el restaurant per ferla com l'has fet tu?

    ResponElimina
  4. Jo vaig pujar per un altre lloc, però també es pot pujar per on dius tu.;)

    ResponElimina
  5. ahhhhhh!!!! tambe hi ha una altra just damunt del tunel que va a Aielo o a Canals,ya fa molt de teps que no la faig.

    ResponElimina