17/4/11

III Matinal Motera Nicogass Bocairent

Hui hem celebrat a Bocairent la III Matinal Motera.
Les dos anteriors edicions les vam fer darrere de la fàbrica de Rasilan i estava una mica amagat, esta volta hem canviat per a fer-la a la coneguda Ronda Sud, amb fenomenals vistes a la Serra Mariola.


Teníem una taula amb els regals cedits pels col·laboradors, faltaven dos cascs que hem posat després.

També hi havien unes paradetes.

Enguany teníem com a novetat unes acrobàcies en moto per part de Molono Maikel, una visita guiada per la localitat i... desgraciadament, ens ha fallat el circuit de mini-quads per als xiquets que a última hora ens ha dit que no podia vindre. A les 9'00 ja estava tot a punt i ha començat a arribar la gent.

A la taula de la venda dels tickets com es habitual estàvem Eduard i jo.

Ha vingut prou de gent a esmorzar...


.... tanta... que ens hem vist una mica desbordats i el llocs que teníem habilitats per als min-quads i fer les acrobàcies en moto, hem tingut que utilitzar-lo per a aparcar motos. Encara que al final una cremadeta de roda si que ha pogut fer Molono.

A les 11'00, ha vingut el guanyador dels Grans premis de Qatar i Jerez i lider del Mundial de 125cc. Nico Terol. Ha estat fent-se fotos i signant camisetes per a tots els que li ho han demanat. Moltes gràcies per vindre Nico.

A les 11'30, ha eixit la visita guiada per a vore la localitat. En definitiva, ha sigut un bon dia. Ha vingut molta gent el que ha provocat que algunes talles de camisetes ens faltaren i que no poguérem fer les acrobàcies tal i com teníem previst. Esperem l'any que ve poder millorar en les cosetes que enguany hem fallat.

Per ultim, donar les gràcies a tots els assistents i com no, als que han col·laborat per a que tot anara bé i sense incidents i sobretot als comerços i tendes pels seus regals per al sorteig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada