29/4/11

Vacances de pascua. Dilluns de Gloria.

Dilluns a l'hora de costum vam anar a esmorzar, vam demanar el conter a l'hotel i a vorer Narbona. A l'Oficina de Turisme ens van fer les indicacions pertinents.

Primer vam estar veient un Torreó amb unes bones vistes des de dalt de la ciutat, al costat està l'Ajuntament dos museus i la Catedral.

Després per mitjà d'un trenet turístic, vam recórrer la ciutat.



Tot seguit el "xasco" del viatge..... anem a vorer unes termes romanes i està tancat... com que està tancat????? si son les 12'05.... Horari de 10'00 a 12'00 i de 14'00 a 17'00... Estan bojos???? Com tanquen a les 12'00 i a les 17'00 si son les hores en que mes visites poden tindre???

En vista de que no podem entrar a visitar cap museu mes, anem a vorer l'Abadia de Fontfreda que està a 10 km. Arribem i ens diuen que hi ha una visita guiada d'una hora a les 13'45, encara falta mes d'una hora i anem a pegar una volteta pels exteriors.



Maite no està molt per la labor d'esperar-se, així que se'n tornem.... i ja està tancat... però si està ple de gent!!!!! No podem comprar cap botella de vi ni cap formatge.

Son les 13'15, agarrem l'autopista i cap a casa. Es una gràcia anar per l'autopista francesa, enxufes el control de velocitat al cotxe i t'oblides de tot, sempre a la mateixa velocitat... en creuar la forntera es tot el contrari.... per ací a 110.... per ací a 80... per ací a 100... no pots anar tranquil.

Fem dos parades, una per a dinar i una altra per a reposar gasoil i fer-se un cafenet. A les 20'15 arribem a Oliva per arreplegar a la troupe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada