17/11/18

Gran Premi Xest'18. Dissabte

Hui segon dia de Gran Premi. Ahir vaig quedar amb Eduard per esmorzar a Massalavés com tinc per tradició.

Arribe i li demane a la dona taula per a tres. Quan arriba Edu diu que som 6, i al poc ha resultat que érem 7. Per a mi Rabo de Bou.

Los 7 Magníficos.

Quan estem acabant d'esmorzar comencen a caure unes gotes així que eixim ja equipats, però només han sigut uns 10 minuts. Arribem al Circuit sense problemes i aparquem, ens llevem pells.
Una vegada dins em trobe amb el meu germà que ha vingut en cotxe i ha aparcat al circuit també.

Comencen els entrenaments, fins i tot ha hagut un moment que ha eixit el sol i feia una mica de calor i estàvem amb mànega curta. Les poles les han fet Arbolino a Moto3, Vinyals a MotoGP amb caiguda de Marquez i muscle dislocat encara ha eixit i ha donat guerra i Marini a Moto2.

Ens en anem a dinar al restaurant Xinés que hi ha a la part de dalt. Hem eixit passades les 17'15 del bar. Anem a pegar una passejada. Sempre es veuen curiositats com aquest micro.

I com no.... les típiques barbaritats que fa la gent

Un poc abans de les 19'00 decidim anar-se'n cap a casa.... abans de que es pose a ploure. Així que a les 20'00 hores a casa amb el dipòsit ple per a demà que hi ha que matinar i s'espera que caiga el Segon Diluvi Universal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada