10/11/18

Conill Espatarrat

Hui ha sigut la tradicional ruta del Conill Espatarrat organitzada pel Club Ciclista Bocairent. Gran ruta amb el típic festival gastronòmic que només ells saben fer. Ademés hem vist el nou model de tija... no es ni d'alumini ni de carbono, es ecològica. Es l'últim crit.... el de crit te doble sentit que ja s'imagineu quin es jajajaja.

Eixim a les 8'20, no fa mala temperatura per a les dates que estem. Som 12 persones, baixem per la via del Xixarra fins l'Ermita de la Verge de la Llum, creuem la via del tren i continuem pujant per la Foieta dels Carros fins arribar dalt. Continuem pel Camí d'Agres i per la Senda del Cuco i baixem cap a la Font del Patge. Per ací plou una mica però una vegada arribem baix ja no fa res.
Creuem el Barranc del Naixement i ens dirigim cap a Atzeneta, sense parar cap amunt per la Pista de l'Ombria del Benicadell on parem a la creu per a fer-se la típica foto del grup, però abans l'avaria del dia.... intentant apretar el tornillo perquè es baixava la tija i aleshores el tornillo.... crack.... s'ha trencat. Seguint els consells de McGiver l'hem reparat.

Ens fem la foto del grup i continuem.

Continuem per la pista fins la Casa de les Planisses. Allí agarrem la senda i baixem cap a Beniarrés. Allí agarrem el Camí del Barranc del Port fins arribar a Gaianes a les 12 en punt. Abans d'entrar al bar hem millorat el nou sistema de Tija Ecològica per a que aguantara fins arribar al poble.
Com sempre, molt bona gent on el caxondeo reina i les risses son continues.

Comencem....



Un esmorzar-dinar espectacular on hem menjat i sobretot begut tot el que ens ha apetit, tot per 16€. Reprenem la marxa cap a les 15'00 hores pel Camí de la via, cauen unes gotetes però menys que pel matí. Abans d'arribar a Muro ens desviem per la senda del Riu Agres fins la Font del Baladre.
L'únic que ha pogut pujar ha sigut el Molinero, es noten els kw.

Continuem per la via del Xixarra cap a Agres, Alfafara i Bocairent on hem arribat un poc abans de les 17'00 hores.... prèvia estocada dels gallos.
Com sempre, fenomenal ruta amb moltes risses, bon mantell i millor sobre-taula que fan repetir cada any. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada