5/5/18

Requena

Ahir vam quedar Juanvi i jo per a fer una volta amb la moto. Anirem a un bon lloc a esmorzar li vaig dir. Quedem a les 8 i anem a fer-se un cafenet. Agarrem l'autovia cap a Almansa i ens desviem cap a Ayora. Fins ací tot recte i una vegada passat el poble comença la part bona de la ruta.
Quan arribem a Jarafuel ens trobem una prova ciclista, estem una estona parats i després anem en caravana darrere dels ciclistes fins a Jalance. Ells han entrat dins del poble i nosaltres continuem cap a Cofrents. Pugem el Port de la Xirrixana i arribant a Requena comencen a caure unes gotes i quan parem al bar pareix que plou de deberes. Juanvi diu que estava gelat i s'ha posat prop de les brases.

Als cinc minuts d'estar al bar para de ploure, mentre ens trauen el típic esmorzar del bar. Un Mix.

Quan eixim baix de les motos no està ni banyat. Ens encaminem cap a Chera amb el piso sec. Està xula la baixada cap al Reatillo. Passem Chera i ens encaminem cap a Sot de Chera per una carretera estreta però amb molt bones vistes de l'Embassament de Buseo. Una vegada a Sot de Chera queda pujar el port i baixar-lo cap a l'altre costat. Prop de Chulilla estan en obres a la carretera, quan estiga asfaltada quedarà molt xulo. Continuem cap a Bugarra, Pedralba i Cheste on parem a una gasolinera per a repostar i fer-se algo fresc, està començant a fer calor.
Continuem cap a Godelleta, Montroi, Carlet i l'Alcudia on agarrem l'autovia i en pujar el Port de Càrcer entrem a Xàtiva i parem a la gasolinera de la plaça de bous, fa una calor que "te torras" 29ºC. Continuem per la Serra Grossa cap a Guadassèquies on parem per a fer-se un refresc i continuem per arribar a casa abans de les 14'00.
El mapa de la ruta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada