7/7/13

XI Volta a peu Barxeta

Ahir vaig anar a Barxeta per a fer la XI Volta a peu. Des de l'Olleria 2011 que no havia anat a cap carrera per culpa del peu, 19 mesos.... quasi dos anys de patiment.

L'eixida era a les 20'00 hores i feia calor i encara que parega una bobà estava nerviós. Vaig escalfant, hi ha molta gent del club de l'Olleria.
Em pose quasi pel final per a l'eixida per a que el ritme de la gent no m'influisca. es dona l'eixida i primer es pega una xicoteta volta pel poble pujant i baixant carrers, em done conter que el que estem baixant, després quan arribem a meta, serà de pujada.
Eixim del poble i pel KM 2 vaig a 5 justet, puc afluixar un poc. Arribem al tercer i hi ha una forta pujada i després un avituallament. Una vegada al KM 4 comence a incrementar el ritme. Van alternant-se el fals pla amb alguna pujada curta i poc empinada. Pel KM 6 hi ha un segon avituallament i ara també hi ha alguna pujada encara que per arribar al KM 7 si que hi ha una pujada empinada.
I a partir d'eixe moment..... a foc seguit. Anava molt solt i avançant a gent amb facilitat, em trobava amb ganes i el que es mes important.... be.
Guarde un poc per al final, ja estem per dins del poble i els últims metres son cap amunt. En eixe moment m'avança un altre corredor.... feia 7 km que no em passava ningú així que em pose a darrere d'ell fins entrar a meta.

He entrat a meta amb un temps de 45'28. Si la distància eren 9KM justets m'ix a un temps de 5'03 el KM però em dona la impressió que era un pel mes llarga perquè al rellotge m'ixen quasi 10km. Segons les Classificacions, he quedat el 220 de la General i el 85 de la meua categoria.
 Els últims quatre km els he fet a 4'30, 4'23, 4'38 i 4'08 i el que es mes important.... sense mal al peu i amb la sensació de poder haver anat mes rapit. Com va dir Terminator.... Volveré!!!!.... i jo ja he tornat!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. enhorabona!! has tornat i al pareixer has gaudit de la volta a Barxeta. T´esperem a l´any que ve, per gener, al III TRAÏL SERRALADES DE BARXETA. Salut i cames. LA MALLÀ TOT PULMÓ.

    ResponElimina