19/7/13

Castell Xàtiva

Ahir per la vesprada nova ruta amb la bici. Després de pegar-li una bona tarascada al canvi baixant a la Font de Molí Mató i d'haver eixit un parell de vegades, no m'ha quedat altre remei que canviar-lo i volia provar-lo abans de la nocturna de Bocairent.
Vaig quedar amb Jesus, en principi volíem fer una ruta que em va passar Jordi d'Aielo. Així que vam anar cap a La Gaveta i baixant el Port de l'Olleria directes cap a Novetlè. Allí vam pujar cap al cementeri per fer la senda que porta fins Xàtiva.
Vam pujar al castell però ja estava tancat.

Quan anàvem a baixar quasi caic a la primera curva, tenia la roda de darrere punxada. Mentre la canviava va arribar el Xino de Huinocaurem que ens va oferir llums per a tornar. Nosaltres li vam dir que no pensant que arribaríem abans de les 22'00 hores.... sap mes el dimoni per vell que per dimoni jajajajajaja

Una vegada canviada la roda reprenem la marxa baixant pel DH Xàtiva. Continuem pel Camí la Bola fins Novetlè i pel costat de la via per no anar per la carretera fins la rodona per agarrar novament el camí per a pujar el Port de l'Olleria. Vam arribar dalt de tot just a les 22'00 hores, però ja era totalment de nit. Vam baixar al poble i cap a casa.

Està clar que la pròxima vegada que eixim per la vesprada agarrarem les llums. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada