28/7/13

Abocaetes Onil

Este matí he matinat una mica, m'havia dit Pedro que anaven cap Onil però com la setmana que treballe de nit sempre tinc la son una mica confosa no sabia si podria anar. He dormit be així que a les 6'30 ha tocat el despertador i he anat cap a Cocentaina.
Una vegada a Cocentaina hem dut a Carlos i un altre xic que no recorde el nom a fer-los uns "remuntes" i que no tingueren que pedalejar tant i després hem continuat nosaltres fins un punt de la carretera Alcoi-Banyeres on hem començat la ruta.
Hem anat per camins pel costat dels vells masos, també hem anat un tros per carretera i novament per camins fins arribar al sostre de la ruta. Es veia Castalla al fons i baix de la serra Onil.

Bonica baixada batejada per Pedro com la Trialera del Massapà. wwwwwooooooooooowwwwwwwww

Arribem a Onil i es disposem a anar al bar, però abans fem foto d'estes xulles vives.

Arribem al Bar del Poliesportiu, l'entrepà estava molt bo i el preu de 6€ acceptable esmorzant al costat de les bicis.

Després continuem cap a l'Ermita de Sta. Anna on ve una forta pujada que afegida al paronet, l'entrepà i les cerveses fa que siga mes dureta encara. Després d'una breu baixada i uns metres de carretera passem per una font que estava molt amagada però amb aigua fresca. Un quilòmetre mes i hem arribat als cotxes sobre les 12'30 i amb apenes 30 km.

La ruta ha estat bonica, la baixada encara mes i el dia tot i les previsions d'ona de calor ha estat de luxe. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada