1/7/13

Continuem corrent pel Salido

Hui he tornat a eixir a córrer pel Salido. Objectiu: Millorar el temps de l'anterior vegada 1'10'38.
Ja eren quasi les 9'30 del matí, per tant, ja començava a fer calor. 

Primer he anat cap a Caputxins i poc abans d'arribar a El Salido he pres la primera referència de temps, però no estava segur de si era al mateix lloc. No recorde si era a l'entrada d'una caseta, ara l'he pres a un pal de la llum i un clavill a l'asfalt que hi ha al pla. El temps ha sigut de 20'12.
Continue baixant pel Salido amb molta precaució, no vull pegar un altre giró de peu ara que ja estic quasi be.   Una vegada baix ve una forta pujada de formigó, i on acaba el formigó i comença l'asfalt he pres una altra referència de temps. 37'32. L'anterior vegada va ser de 36'16, mes d'un minut pitjor.

Toca canviar el ritme i apretar si vull baixar el temps. Continue pujant pel Camí de la Garrofera i un poc de baixada fins arribar al Poliesportiu. Vaig a tope però molt cansat i no tinc sensació d'anar be. Arribe quasi fins a Caputxins i l'ultima pujada fins arribar a casa amb un temps d'1'08'42.

YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!! Si que he baixat el temps, quasi 2 minuts menys que l'altra vegada i això que al segon punt intermedi duia mes d'un minut de retràs.

Es poden traure tres conclusions. La 1ª que se regular-me i puc canviar el ritme a meitat carrera,  la 2ª que encara no se portar un ritme constant durant tota la carrera, i la 3ª que vaig millorant la forma física. De tres dos son bones i una roin, esperem que d'ací poc siguen les tres bones. El dissabte la primera carrera després de quasi dos anys sense poder córrer en condicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada