14/7/13

Quatretonda Endurera

Hui ruta endurera per Quatretonda, després d'haver-me ajuntat varies vegades amb aquesta penya hui era la primera ruta que feia jo de guia, espere que tots ho passen tant be com jo.

A les 7'30 havíem quedat a l'Olleria per anar cap allí, quan arribe ja està Pep i al poc de temps arriben la resta de gent de Cocentaina i Aielo. Carreguem les bicis i anem fins Quatretonda on comença la ruta.
Pugem per les Voltes. De seguida ens desviem cap a l'Avenc. Ens creuem amb una penya que baixen tots a peu, ha caigut algú i pareix que va espalat, uns metres després veig sang a terra, si que s'ha fet mal.

Continuem pujant i trobem una altra quadrilla baixant, mentre que Pep ens demostra que es control i tècnica damunt d'una bici. Al poc arribem al Coll de l'Aire i es quan ens toca carregar les bicis al llom per a fer els 400 metres i arribar al Pla de Penya.
Ara ve una de les sendes mes boniques que hi ha, la malesa ha crescut i anem arrapant-nos braços i cames fins arribar a l'inici de la trialera i comencem a ballar rock'n'roll.... que baixada mes bona!!!!!
Ja quasi baix parem per reparar una punxada.

Continuem fins arribar a la pista que va cap a Pla de Corrals on trobem uns coneguts d'Alfonso. Després d'una xarradeta continuem la marxa i comencem a pujar cap a El Molló, però abans d'arribar parem a esmorzar.
Una vegada recuperades les forces a l'ombra d'una gran carrasca reprenem la marxa i arribem a El Molló on comença la segona trialera. Esta també es roc'n'roll del bo.

Una vegada baix al Barranc del Povet remuntem per la Senda de l'Anglés per a tornar cap a El Molló. Anem per la lloma de la serra i veiem a l'esquerra la baixada que acabem de fer i a la dreta la pujada de Les Voltes que hem fet de bon matí.
Mentre reparem una altra punxada pensem en retallar la ruta, està fent moltíssima calor i veiem una altra senda que ens torna a meitat de la baixada que acabem de fer i decidim tornar-la a fer.
Una vegada a la trialera ens posem les protes i novament cap abaix. Arribem als cotxes a les 12'05 i només 18 km però desfets, estem esgotats per la calor i no hi ha res com una cervesa ben fresca amb bona companyia.

Es açò lo millor del mountainbike????


Com ja he dit abans, la ruta només ha sigut de 18 km, però es molt cundidora. La calor ens ha condicionat molt perquè ens ha desgastat. Però no hi ha dubte de que ha merescut la pena. Bona ruta, bona companyia i cervesa fresca, només ha faltat un bany per a que fora un dia redó. El vídeo de la ruta.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada