25/12/20

Montcabrer Nadalenc

 Hui he eixit a pegar una volta en la bici. Com es el dia de Nadal i estan tots els bars tancats i no pots esmorzar a cap lloc..... es el dia ideal per pujar al Montcabrer.

M'he alçat a les 7 però quan he anat a carregar la bici al cotxe he vist que les rodes estàven una mica buides mmmmmmmmmmmm.... a que quan vaig canviar les rodes no em van posar líquit tubeless??? perquè no es veu cap fuga. Així que buide les dos rodes li pose líquit i les torne a inflar.

Quan m'he posat en marxa a Bocairent ja eren les 8'35, no feia fred. Com he perdut temps, decidisc pujar el Port per la carretera i no pel Morro del Porc que es el que faig habitualment. Una vegada dalt del port, continue per la Senda dels cavalls fins arribar al Mas de Sta. Barbara.

Em desvie cap al Mas de Mingolet, per ací si que es nota mes frescor. Finalment arribe al Camping i sense parar continue cap al Parral.... per ací mes fred encara. Faig una paradeta ràpida a la Font del Mas dels Arbres per menjar un barreta.

Continue pujant per la pista i vaig pensant quant de temps fa que no passe per la Cava Arquejada i no ho recorde. Així que vaig cap allí. Foto ràpida i continue que per ací hi ha molta gent.

Continue pujant cap al Montcabrer, es veu molta gent pujant o baixant. Hui està açó massa transitat.


L'avantatge es que vaig avançant a gent que va deixant-me passar. Els comentaris generals que vaig sentint son de sorpresa al vorer una bici per allí. M'ha tocat empentar i així i tot he avançat a gent, aixó m'ha permés poder fer-me fotos dalt abans de que arribara mes gent.

Este es el primer que posàven, des de fa uns anys en posen mes. No se si son tots del mateix poble o son de pobles diferents.

Em pose a esmorzar i després mentre vaig posant-me les protes vaig sentint comentaris "Ah pues si que va a baixar" i ja quan he agarrat la bici "ja va ja va" Espere no pegar-me cap bac que hi ha molta expectació 😅😅😅😅

Anava baixant amb les mans gelades, he tingut que parar per a calfar-les un poc i continuar baixant cap al Mas de la Foia Ampla. Baixe per la pista fins la Font de Mariola.

Continue cap al Camping i vaig a baixar per la Trialera de la Mola. Han tallat molts arbres per la zona i "casualment" hi han tres arbres tombats tapant l'entrada a la senda. Menys mal que se on està, si es una ruta que no haguera fet mai no haguera sabut per on continuar. La veritat es que la senda està desfeta, "quian te ha visto y quien te ve" hi han molt de reguers de l'aigua acrecentats per les motos. De totes maneres no deixa de ser divertida, no???😂😂


Una vegada al Mas de l'Alboret ja no em queda mes que agarrar l'antiga via fins arribar a l'Estació un poc abans de les 13 hores. PERFECTE!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada