19/3/19

Pla de Corrals

Hui una altra ruta en bici per anar acumulant quilòmetres i intentar recuperar tots els que no he fet en febrer. Hui vaig a fer un clàssic entre els clàssics a l'Olleria.... Pla de Corrals. A les 8'15 em pose en marxa per l'Assagador de Bellús fins arribar al poble, creue per l'Embassament i continue per l'Assagador del Corral Vell cap a Benigànim. Continue pel Camí de Torrella i faig les sendes que em va ensenyar Benito. Després pel Camí de Xàtiva fins arribar a Quatretonda.
Comence a pujar pel Camí de les Voltes fins arribar dalt. Després d'una bona pujada sempre va bé sentar-se a un banc per a descansar i beure.

Continue pel Barranc de l'Aigua cap a l'Alberg de la Bastida, el Pla dels Engolidors i finalment Pla de Corrals on he arribat sobre les 10'15. L'entrepà del Xef.... vedella, bacon, formatge, ceba i maionesa.

Amb el cafè esmorzar per 6€, 1'5€ mes barat que a l'altre bar. Les últimes vegades que he vingut per ací ja he canviat de bar.... l'altre ho te una mica cregudet i se'n passa al preu. He eixit un poc abans de les 11. Continue pel Camí de Barxeta i El Genovés fins arribar al poble on hi ha una falla.

Continue cap a Alboi i per la Xopada cap al Molí de Guarner i per la Senda de la Cova Negra cap a Bellús. Continue pel Camí de l'Algepsar i pel Camí de la Garrofera cap al poble on he arribat un poc passades les 12'30 i amb 56 km. este no es el perfil exacte.... però mes o menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada