29/7/17

Tàrbena

Hui bona ruta amb moto i amb la millor companyia del mon, Maite.
A les 6'40 sona el despertador, anem a la gasolinera i al bar a fer-se un cafè. A les 7'40 es posem en marxa. Fa bona temperatura.... mentira!!!! 22ºC a ixes hores es sinònim de la calor que farà durant el dia. Anem per autovia fins Cocentaina i es desviem cap a Benilloba, comença el rock'n'roll. Benassau, Port de Confrides, Guadalest, Callosa d'En Sarrià.... i com encara es prompte per esmorzar anem a vorer les Fonts de l'Algar. Son les 9'00 del matí... obrin a les 9'30 i hi ha que pagar.... pues se'n anem.
Bolulla i Tàrbena on parem a esmorzar cap a les 9'30.

Després d'un tranquil esmorzar tornem a pujar a la moto, comença a notar-se el calor, ja marca 30ºC. Pugem fins el bar del Coll de Rates.

Tornem a baixar i anem cap a Parcent, Orba, Sagra i abans d'arribar a Pego ens desviem cap a Vall d'Ebo.... ens creuem amb un 600 de Rally, que de 600 només tenia el morro. Segur que no tenia menys de 100 CV per la velocitat que duia i el soroll que feia.
Continuem cap a Alcalà de la Jovada, Benisili, Alpatró i peguem la volta cap a Planes, Beniarrés, Castelló de Rugat i casa a les 12'40 i 218 km.
Bona ruta amb molt bona companyia i matí passat.

Ara a la piscina per arreplegar als xiquets i.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada