27/7/17

La Portera

Modo vacances ON.
No.... encara no estic de vacances però no serà per falta de ganes, enguany les necessite.
Ahir pel matí vaig eixir a pegar una volta amb la moto i esmorzar-dinar. Com treballe per la vesprada i tinc que dinar abans de les 13'00.... pues esmorze ben esmorzat i si no dine tampoc passa res. Que millor lloc que La Portera??? Pues cap.
A les 7'10 sona el despertador i a les 7'30 ja estic a la gasolinera. Dipósit ben ple i enmarxa. Un poc d'autovia fins arribar a Almansa on fa uns fresquets 19 ºC. Em desvie cap Aiora i pare a Jalance pujant al castell. Com està obert i abandonat un poc mes i entre amb la moto dins jajajajajaja

El castell està dalt d'un turonet i vas pegat-li la volta a la muntanyeta fins arribar a la porta del castell.

Les vistes molt xules.





Dins hi han un parell d'aljubs però està tot en runes. Torne a baixar pel mateix camí i torne a eixir a la carretera, passe per Cofrents i vaig cap a un alberg. Hi ha un muntatge de MaterChef per a xiquets.

Torne a desfer el camí i arribe novament a la carretera per a pujar el Port de la Xirrixana i de seguida arribe a La Portera.

Fenomenal l'esmorzar.... 6 vegades que he estat i ninguna he pogut acabar-meu. Ademés em van dir que van a tancar el bar. Així que al mateix temps ha servit d'acomiadament.
Després de l'àgap reprenc la marxa cap a Requena. Compre unes cerveses artesanes amb raïm i un poc d'embotit. Ja no em queda molt de temps així que autovia i manta i cap a casa on arribe a les 12'30 i sense haver parat a posar gasolina a la moto tot i que he arribat amb 33 km de reserva.

 fins arribar a La Portera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada