22/8/16

Tornada Badajoz

Divendres vam tornar cap a casa.... a la marxeta. També vam eixir matí sobre les 7'00. Anem direcció Jerez de los Caballeros. Peguem una passejada i ens fem un cafè.


Continuem cap a Burguillo del Cerro i Zafra.

Parem a esmorzar a Hinojosa del Valle

Reprenem la marxa cap a Valencia...... però de las Torres.

Continuem cap a Campillo de Llerena, perill d'atropellament de linces.

Sense fer mes parades arribem a Hinojosa del Duque.

Passem Pozoblanco i Villanueva de Córdova on fem un repostatge. Parem al següent poble Cardeña, pareix que estan en festes. Nosaltres es fem un refresc i unes tapes.

Està començant a fer calor però continuem.... que remei!!!! Passat Montoro agarrem un tram d'autovia. Andújar, Bailén, Linares i Ubeda, on parem a dinar.

Un sortit de tapes, tampoc tenim massa fam. El que mes tenim es sed.

Continuem cap a Peal de Becerro i Cazorla.

Una zona espectacular.... tinc que tornar ací, el paisatge es una passada. Continuem cap a Quesada i Huesa on parem per a fer un altre repostatge. Segons el navegador no arribaríem a casa fins les 24'00.... inaceptable!!!! Mire una ruta mes directa per arribar a casa i retalle una hora. Li comente a Maite i em diu que si, que ja portem massa temps.
Així que continuem per la mateixa carretera cap a Pozo Alcón i ja arribant a Baza arribem a un autovia. Ja directe cap a casa. Passem Puerto Lumbreras, Lorca i Murcia. Parem a fer-se un refresc i continuem cap a Elx. Fem una altra parada per descansar i fer l'ultim repostatge i continuem cap a Alcoi i casa a les 23'20 hores i 1.008 km.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada