26/8/16

Clot del Negre-Sumacarcer-Antella

Hui li tocava el torn a la bici. Fa unes setmanes li vaig vorer unes fotos a Pep Rutadura i li vaig demanar el track i he anat a fer la ruta. Així que des d'ací donar-li les gràcies per passar-me el track.
M'he alçat matí però mentre carregue trastos i vaig a Alzira comence a les 7'45 a pedalejar. No se si estic a un CARRIL BICI O AL CARRER COLON DE VALENCIA.

Arribe a Carcaixent i pel Camí Fondo de Cogullada cap a eixe poble. Continue pel Camí de la Sarguera i pel.....

Continue pel Camí Vell de la Pobla Llarga i arribe a Castelló de la Ribera. Continue per la Senda de la Vall i el Camí dels Fondos fins arribar a l'Ermita del Roser.

Continue pel Camí de Beneixida i arribe a.....

Passe per dins del poliesportiu i pel Camí de Sellent fins arribar a la Sèquia Escalona, ací ja apetix pegar-se un bany.

Vaig una bona estona pel costat fins que la creue.

Faig un trosset de carretera i arribe a una altra Sèquia, la de Carcaixent. També amb l'aigua molt clara. De seguida arribe al Clot del Negre. Una zona de bany del Riu Xùquer.

I clar....

Una zona molt bonica i prou neta. Estava soles, supose que no serà molt coneguda perquè estava, com ja he dit, molt neta. La Sèquia Escalona des de baix. 

Continue per la vora de la Sèquia de Carcaixent, fins i tot hi ha un tram que el faig a peu perquè es molt estret.... a vorer com isc de dins de la sèquia si caic perquè es molt alta. Fins arribar a l'Assut de Carcaixent. Feia por el soroll de l'aigua.
 Espectacular la vista.

La veritat es que m'ho crec.

desfaig el tros de sèquia que he fet a peu i agarre un camí que em porta fins Sumacàrcer, ja passa de les 10'30.

Així que vaig directe a esmorzar.

Després puge un poc fins arribar a l'Assut de Sumacàrcer.

I baixe cap a l'Area Recreativa de l'Esgoletja. Pareix ser que pugen amb cotxe i baixen per dins del riu. Pareix divertit. Els he preguntat quant de temps estan baixant i m'han dit que mes de mitja hora.

Espectacular la zona, quanta aigua!!!! Arribe de nou a Sumacàrcer i pel Camí de Dalt cap a l'altra zona de bany que havia triat, l'Assut d'Antella. Molta gent nadant...

i amb piragües.

Després de pegar una altra capbussada vaig a fer-me una canyeta.

Ara vaig pel costat de la Sèquia Reial del Xùquer, he vist a un punt unes marques de pintura per saber l'aigua que passa i arribava fins l'1'30 metres. Em desvie pel Camí de l'Horta de Dalt fins arribar a Gavarda la Vella. Continue cap a Gavarda la nova i pel Camí de les Algoleges me'n recorde de Benito jajajajajaja

Em desvie pel Camí de la Murtera i el Camí de la Vall fins arribar a Benimuslem, ja porte 60 km i comence a estar cansat.

Continue pel Camí de Rumbau fins que s'acaba i després de fer un tros de carretera arribe a Alzira. La ruta no era circular i he aparcat al final de la ruta, a l'Estació de Tren. Bon lloc per comprar un refresc ben fresc perquè ara ja està fent calor de veritat. Son les 14'25 i he fet 69 km.
Bona ruta, si senyor!!!! Ideal per a fer-la almenys una vegada en estiu i banyar-se en varis dels llocs en que es pot fer. Ací unes quantes fotos mes de la ruta. 

2 comentaris:

  1. Ostres Rafa, m'ha agradat molt la teua crònica plena de sentiment i realitat, d'haver-me havisado t'haguera acompanyat, la teua al·lusió a rutadura és molt xula, gràcies per recordar-me en la teua manera de perdre el teu temps.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que el vaig avisar, em vas dir on tenia que esmorzar. Gràcies a tu pel track. ;)

      Elimina