31/8/16

Pla de Corrals

Continuem disfrutant de les vacances amb la bici. A les 7'45 a la fresqueta comence a pedalejar. Pel Camí de l'Alegre cap a Bellús i pel Camí de La Solana cap a Benigànim. Continue pel Camí de l'Assagador del Corral Vell cap a Quatretonda i pel Camí de Torrella i les sendes cap a la Trialera de l'Anglés. Crec que l'he fet mes vegades pujant que baixant.

Arribe dalt de Les Voltes, pareix un camí mes curt però hi ha que empentar un poc la bici. Continue pel Barranc de l'Aigua cap a l'Alberg de la Bastida. Continue per dins del barranc. He vist una altra senda per investigar, si es que no puc eixir de casa.... a veces veo trialeras.
Arribe a Pla de Corrals i directe a esmorzar, que ja es hora. Entrepà, cacaus, amanida, refresc d'1 litre i cafè per 6'50..... bé.... acceptable.

Continue pel camí cap a El Genovés. Passe per Alboi i la Xopà. Continue per la senda fins arribar al Molí de Guarner, al creuar el Riu Albaida..... bona costum estic agarrant.

Una refrescaeta sempre va be. Continue per la Senda de la Cova Negra fins Bellús. Pel Camí del Corral Vell arribe al Camí de la Garrofera que em porta al poble. 56 quilòmetres mes a les cames. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada