20/8/16

Anada Badajoz

Dimarts vam eixir Maite i jo de viatge.... no res.... una escapadeta de quatre dies sense els xiquets.
Eixim matí, a les 6'45 a la gasolinera. Omplir el dipòsit i en marxa. Marca aigua però de moment OK. Agarrem l'autovia cap Almansa. Ja prop d'Almansa comença a ploure. Parem baix d'un pont per posar-se el xubasquer i de seguida para darrere de nosaltres la Guardia Civil. No se si van parar per "protegir-nos" dels cotxes.... el cas es que li vaig dir a Maite que pujara i vam moure i no ens van dir res ni van vindre darrere.
A 2 km està l'eixida cap Almansa i pare a una gasolinera i ens els posem. Continuem cap a Montealegre del Castillo, Fuente-Alamo i Ontur on parem per a fer-nos un cafè. Hi ha trams que no plou però la carretera està banyada. Passem Hellín, Elche de la Sierra i arribant a Riopar es posa a ploure seriosament. Arribem a Riopar i pare per a fer el primer repostatge. La idea era esmorzar ací però com plou pense en continuar un poc per si de cas para i ja no cal posar-se el xubasquer de nou després d'esmorzar. Parem a esmorzar a Reolid.

Acabem d'esmorzar i encara plou.... no queda altre remei que tornar a posar-se el xubasquer. Continuem cap a Villanueva de la Fuente i Villahermosa. Quan arribem a Villanueva de los Infantes ja fa estona que anem amb la carretera seca així que aprofitem la parada per llevar-se el xubasquer.

Reprenem la marxa cap a Alcubillas, Pozo de la Serna i Valdepeñas on fem una altra parada.

Reprenem la marxa i comença a notar-se una altra temperatura, quan arribem a Almagro ja fa 33 ºC.

Anem llevant-se pells i comencem a disfrutar del viatge amb moto. Continuem cap a Pozuelo de Calatrava, Corral de Calatrava i Cabezarados on fem el segon repostatge i parem a dinar. Ja fa calor i un gaspatxo andalús fresquet es ideal.



 Reprenem la marxa cap a Abenójar, Saceruela, Almadén i Chillón on tornem a parar.

Al poc entrem a Extremadura i només passar Siruela ens desviem cap a Sancti-Spiritus..... com a mínim un nom curiós.

La carretera EX-322 es absolutament espectacular.... vas baixant i veus una quantitat bàrbara d'aigua. Es l'Embassament de La Serena. Es tan gran que la pròpia carretera passa per una illa que hi ha dins de l'embassament. Eixa illa fa de rodona i es una de les mes grans d'Espanya, 2'5 km de circumferència. L'illa es la muntanyeta que es veu enfront.

Reprenem la marxa i arribem a La Puebla de Alcocer. Espectacular castell.

Fa prou de calor i parem al poble a fer-se un refresc. La poca gent que hi ha pel carrer està tota veien l'espectacle amb la Guàrdia Civil i una ambulància que s'emporta a una dona. Continuem cap a Talarrubias i Casas de Don Pedro on agarrem una nacional que pareix una autovia per lo recta que es.
Parem per a fer el tercer repostatge i com ja estem prop de Badajoz i hem fet l'extra de l'embassament que no estava a la ruta original decidim avortar el que queda de ruta i fer 50 km per autovia fins Badajoz.
Arribem a l'hotel que està prop de la Catedral sobre les 21'00 hores. Tanquem la moto al parking, duxaeta i a sopar a un bar de "montaditos"..... 12 montaditos unes braves i 3 jarres de cervesa 13'50 €, no està gens malament.
El mapa de la ruta, 780 km a l'hotel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada