27/8/16

La Portera

Continuem disfrutant de les vacances. Hui eixideta moto amb els de Bocairent. Arribe a les 8'00 a la Rodona, no m'agrada arribar tan justet però hui hi havia que posar les cadires per a vorer l'entrada.
Cride per a reservar la taula i tallaet. Hui no m'ha rebolicat la panxa jajajajaja.
Anem cap a Fontanars. Hi ha un accident, un cotxe desfet arreplegant-lo la grua i la guardia civil per allí. Després esmorzant han dit que hi havia un cotxe roig amagat, un radar. Jo mirant l'accident no l'he vist. Igual el de l'accident l'ha vist i quedant-se mirant se'n ha eixit.
Continuem fins La Font de la Figuera on agarrem l'autovia fins Almansa. Es desviem cap a Aiora, Cofrents i després del port de la Xirrixana es desviem cap a Venta Gaeta. ehhhhhhh???? serà per no arribar tan prompte. Passem un encreuament i continuem.... comol??? vaig passant-los a tots poc a poc fins que arribe a Borja que va el primer però ja estem en Venta Gaeta.
-Però no anàvem a La Portera????
- Ostras!!!! M'he confundit.
Peguem la volta i desfem el camí i arribem a La Portera a les 10'30.... just a l'hora que havíem reservat la taula.
Alguns es demanen un entrepà però la majoria es demanem l'esmorzar moter. Sobren les paraules....


Ve la dona a arreplegar els plats i li pregunte si no ens trauen la carn. Todavia no os la han sacado????
Pareix que s'havien despistat i no se'n recordaven. En raó tardaven tant.

No pots ser.... ninguna de les vegades que he vingut he pogut acabar-ho. Que barbaritat de menjar. Ens ha sobrat per a fer dos entrepans.

El mes content de tots de l'esmorzar segur que es el gos d'Ernesto.

Teníem previst tornar per Iàtova, però.... l'hora que es.... Així que anem direcció Requena. Fem un tros d'autovia i ens desviem cap a Godelleta. Jo porte 245 km així que li dic a Borja que tinc que reposar. Parem a Turís però es de prepagament així que continuem fins a Montroi. 263 km i no havia entrat encara en reserva.
Continuem cap a Llombai i Carlet. Allí decidim anar directes a casa sense parar en ningun lloc. Després de l'Alcudia agarrem l'autovia. Jo em quede a l'Olleria a les 14'15 amb 312 km i els altres continuen fins Bocairent.
El mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada