20/8/15

Chulilla Maravilla

Hui he anat a Chulilla a fer una ruta amb la bici, cortesia de Polo i Guille que m'han passat el track.
A les 6'10 sona el despertador i vaig cap allí, tinc un poc mes d'hora i mitja però m'he passat l'eixida de l'autovia de Lliria i he tingut que pegar la volta un poc mes avant. Això m'ha fet perdre un poc de temps i arribar mes tard del que tenia previst.
A les 8'35 comence a pedalejar i primer vaig cap al castell.

Després continue la ruta, un poc de carretera i de seguida els primers indicadors de la ruta. Quan comença la senda em trobe amb este. Precauciooooon amigo conductooooooor la senda es peligroooooosa.

A esta foto es veu per on va la senda. Impresionant.

Anava espaiet disfrutant de les vistes del Riu Túria.

Un tram de BMX (Bicicleta al Muscle eXtrem) Primer pont.

Segon pont. No es el Caminito del Rey però està molt guapo.

La senda per dins del congost.


Un banquet per a descansar allí dalt.

Amb un poc de zoom.

Nuc de corbata. La carretera pega una volta per a passar per damunt de la mateixa carretera.

L'embassament de Loriguilla. Comença la pujada

Primer per asfalt i després per una pista. Em desvie per arribar al Coll de les Culibres. Arribe a un bucle que fa el track i continue pujant. Comença la baixada per la pista i després per una senda. Moment per a posar-se les protes.
Es una senda fàcil i ràpida, ideal per a mi per anar agarrant confiança. Arribe a un altre camí i ja puc vorer Sot de Chera un poc mes abaix. Continue pel camí i em torne a desviar per una altra senda fins arribar al poble de Sot de Chera.
Si veus aquesta foto..... quina foto es la següent???? 

En efecte.... impossible resistir-se.

Albergue el Cerrao, bon lloc per a esmorzar i tranquil.


Continue la ruta, ara ve una forta pujada. Comence a pujar pel mateix camí pel que he baixat, el Camí de Cubillas. Fa poc que he esmorzat però no he pogut evitar el parar.

Al poc em desvie pel Camí del Repetidor i comença una altra baixada per camí fins arribar a la Font del Cerro Negro, està totalment seca. En eixe punt comença la senda i em torne a posar les protes. esta es un poc mes complicada que l'altra. En alguns llocs hi han uns bons super-escalonakos. Però llevat d'eixos punts en concret es ciclable.... fins que comença la pujada i passe per un abric on hi han pintures rupestres.

Em trobe a uns senderistes que em demanen aigua però en porte molt poca. M'ha sabut mal, menys mal que al poc passa una sèquia. No se si es pot beure d'ella, però clavar el cap dins si. Ja es torna a vorer el poble de Chulilla.

Torne a creuar el Riu Túria i arribe a una depuradora.... de pressa de pressa.... la costera està molt empinada però l'aroma que hi ha fa pedalejar rapit.
Vaig a la Plaça del poble i torne a clavar el cap baix de l'aixeta de la font.

Em demane alguna cosa per a beure, fa molt bona oloreta a cassola però millor vaig a dinar a casa.

El perfil de la ruta. No es massa llarga però amb el temps que he dedicat a fer fotos, banyar-me i esmorzar.... s'ha fet un poc llarg. Ací l'enllaç per a vorer les fotos.
 https://www.facebook.com/rafel.vidaltipotane/media_set?set=a.10153485358076138.1073741859.560231137&type=3&pnref=story


2 comentaris: