16/8/15

BTT Fira de Xàtiva

Hui volteta amb bici, es tractava de la volta de la Fira de Xàtiva, i la companyia millor impossible, Arnau. Gràcies a Ramón que ens va comprar els tikets perquè es van acabar, sort que els que no en tenien també han pogut esmorzar.
A les 8'00 del matí arribem a Xàtiva quan començava a arribar la gent, al final hem sigut un bon grup.

Eixim de Xàtiva pel Camí de Sant Antoni i per les Arcades d'Alboi cap al Merendero Pedro i creuar la carretera per anar a la Font Quintana. Arnau pujant per on altres anaven a peu empentant la bici.

Baixem per la Senda de les Hoyes esquivant als que anaven a peu mentre Arnau em deia que podia anar mes apresa si volia jajajajajaja. Faig els 2.000 km anuals, cosa que l'any passat no vaig poder fer per culpa de l'accident.
Fem un reagrupament a la via de servei de l'autovia i ens dirigim cap al port de l'Olleria per esmorzar al bar que hi ha allí. Tot el grup.

Pareix que han partit els entrepans per a tindre tots, a la nostra taula han deixat dos plats i després en han portat un altre.

La taula que estàvem nosaltres amb els amics de Ramón.

Vingaaaaaaaaaaa vaaaaaaaaaaaaaa beu-te el café que se'n anem jajajajajaja

Apunt per eixir de nou.

Tornem a des-fer el camí que hem fet per arribar a Novetlè i pel Camí La Bola cap a Xàtiva i baixem a l'Alameda. Que estava plena de gent i no podíem passar.

Anem a arreplegar la borsa de regal. Una samarreta tècnica (de xiquet no hi havien), una ampolla de beguda isotònica i un sobre amb mel. Tot al preu de 5€ que està molt bé.
Tornem a eixir Arnau i jo per anar al cotxe i cap a casa.
Les altres vegades Arnau havia patit prou perquè eren rutes mes llargues, hui tot i ser mes de 30 km s'ha portat molt bé.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada