3/4/13

Ruteta rodadora

Hui ruteta rodadora amb la bici. Havia pensat anar a vorer si de una volta per totes puc enllaçar les trialeres del barranc però quan he eixit ja eren les 18'00 hores, el cel molt negre i el cos ple d'agulletes d'anar a córrer ahir. Ja he començat a fer series i després d'any i mig es nota. Així que he pegat una volta per Aielo i Montaverner i au.

Primer he anat per la senda del Barranc de Grau cap a La Barraca i després pel carril bici fins Aielo, però allí he anat a buscar el camí de la depuradora.

Quan he arribat allí he vist que passava molta aigua, i banyar-se els peus per un riu que està just baix d'una depuradora.... com a que no!!

Així que he continuat el camí que va per la vora del riu.... casi me se mengen els mosquits!!!! Pel primer camí que he vist he pujat per arribar al poble i anar a buscar el Camí de Montaverner. Ha començat a caure unes gotes, he dubtat si continuar o anar al poble per Aielo però com la negror la tenia darrere.... he posat plat gran i he acatxat el cap fins arribar a Montaverner. Després pel camí de Les Hortes cap a casa amb poc menys de 30 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada