9/4/13

Ombria del Benicadell des de l'Olleria 1ªPart

Ahir vam aprofitar el dia festiu per a passar el dia per ahí amb els xiquets, hui he aprofitat que treballe de nit per a eixir amb la bici. L'any passat a finals d'abril vaig fer la segona i tercera part de la Marxa de Castelló de Rugat eixint des de l'Olleria, hui he fet la primera part.

Primer he pujat per Viart per a buscar el carril bici, es un poc mes llarg però no passe per la caseta que ix el gos. Una vegada al carril bici només calia "tirar milles" fins arribar a Castelló de Rugat on he enganxat el track. Primer he pujat pel Camí de la Serra, amb prous de pilons informatius.

Una vegada dalt de la serreta ve una baixada bonica, es una trialera senzilla però boniqueta. Aparec just davant la fàbrica de Font Salem on hi ha una font..... blanc i en botella... orxata. Continue per dins de Salem, després d'una lleu baixada comence a pujar i pujar fins arribar a la Font dels Guardes on aprofite per pegar un mos i un glop.

Continue pujant per la senda, he passat per esta senda 2.000 milions de vegades, però sempre baixant i hui que he passat pujant es com si passara per primera vegada, les vistes son fantàstiques.
 

Després ve una baixada per la Trialera del Pou del Motor que va paral·lela al Barranc del Benicadell. Continue per  la senda fins arribar a la pista que baixa fins Otos. A partir d'ací ja vaig fer la marxa així que torne cap al poble. Una vegada creuat el Riu Missena torne a eixir al mateix punt pel que habia vingut. Carril bici fins el Cementeri de l'Olleria i pel Rodat cap a casa. He arribat a casa sobre les 12'20 amb 55 km, cosa que ha permès fer els primers 1.000 km anuals. El dia ha sigut prou assolellat fins arribar a Montaverner que bufava prou d'aire i m'ha costat una mica fins arribar a casa.
El perfil de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada